Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometni kup

Dalić: Jači smo od Istre i vjerujem u prolazak

'spo 17. 10. 2009.Koprivnica 11. kolo hrvatske nogometne lige, slaven belupo istra, aljosa vojnovic pozrtvovni kreativac igre za slaven belupo koprivnica Photo: Josip Maljak/ Vecernji list  '
'josip maljak / vecernji list'
27.10.2009.
u 11:21

Nakon prvenstvene pobjede s Interom iz Zaprešića, nogometaši Slaven Belupa danas će u osmini finala Hrvatskog kupa igrati s Istrom 1961, koju su prije desetak dana u prvoligaškom ogledu svladali na koprivničkom stadionu 3:0.

Uoči odlaska u Pulu trener farmaceuta Zlatko Dalić bio je optimistički raspoložen, jer su njegovi igrači iz dvije posljednje prvenstvene utakmice pred svojim navijačima ostvarili stopostotni bodovni učinak i učinili pomak prema vrhu ljestvice.

- U dobroj smo formi, nekoliko ključnih igrača potpuno se oporavilo od ozljeda i nadam se da ćemo s Istrom 1961 pokazati svoje pravo lice. Igra se samo jedna utakmica i vjerujem da ćemo mi ići dalje - rekao je Dalić, koji će osvježiti momčad novim igračima.

- Na vratima će Rodića zamijeniti Pelin, kojem je kup prigoda da pokaže svoje sposobnosti. Možda će se u sastav vratiti Poldrugač ili Purić, a tu je i Vručina koji je s Interom u samo devet posljednjih minuta postigao dva pogotka.

Trener Puljana Elvis Scoria najavio je da će se farmaceutima u kupu revanširati za prvenstveni poraz.

- Njegovo je pravo da se nada prolazu, ali mislim da smo jači od Istre i da ćemo to dokazati na njihovu terenu - ističe Dalić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije