Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVEN BELUPO S CROATIJOM

Dalić: Igrači smatraju da mogu ući u pozitivnu seriju

Zlatko Dalić
Marko Prpić
19.09.2009.
u 15:17

Nakon što su u prošlom kolu osvojili vrlo važne bodove s Međimurjem, nogometaši Slavena Belupa danas gostuju kod Croatije Sesvete s kojom će igrati na stadionu Zagreba u Kranjčevićevoj.

Neće to biti nimalo laka zadaća za farmaceute, iako su Sesvečani pretposljednji na ljestvici sa samo dva osvojena boda. Jedan od dvojice koprivničkih napadača u ogledu sa Croatijom bit će Aljoša Vojnović, koji je ljetos u Koprivnicu došao upravo iz sesvetskog kluba.

- Croatia nije toliko slaba kako to pokazuje njen plasman i moramo biti jako oprezni. Ne smijemo ih podcijeniti ni u kom slučaju jer u svom sastavu imaju nekoliko iskusnih i kvalitetnih igrača.

- Ipak, vjerujem da smo bliže pobjedi od njih i da ćemo u Kranjčevićevoj postići barem jedan pogodak, što nam na gostovanjima u dosadašnjem prvenstvu još nije uspjelo - kazao je Vojnović s čijom je igrom sve zadovoljniji i trener Zlatko Dalić.

U obrani bi ključnu ulogu sa Sesvečanima trebao imati Kaja Rogulj.

- Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i da možemo do bodova. Ozračje u klubu nakon pobjede s Međimurcima je odlično i sada bi morali krenuti u pozitivnu seriju s kojom bi se primakli klubovima u vrhu ljestvice, što nam je i cilj.

- Posljednjih dana koncentrirani smo samo na utakmicu s Croatijom jer nam je taj susret od najveće važnosti i prilika da vratimo izgubljene bodove s Karlovcem, koji nam itekako nedostaju - kaže koprivnički stoper.

Upitan Jurić
U momčadi Slavena Belupa upitan je nastup lakše ozlijeđenog Marija Jurića. Neće li biti spreman za igru u konkurenciji za drugog napadača u paru s Vojnovićem bit će Tepurić ili Poredski, koji su u srijedu postigli po dva pogotka u prijateljskom ogledu sa županijskim ligašem Dravom u Podravskim Sesvetama (0:11).

Očekivani sastav: Rodić - Purić, Kokalović, Rogulj, Maras - Nynkeu, Šafarić, Gregurina, Delić - Jurić (Tepurić), Vojnović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije