Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI VATRENI

Dalić emotivno o Mandži: Odlazi jedan od najvećih, hvala mu na svemu...

FIFA World Cup 2018: France vs. Croatia
Christian Charisius/DPA/PIXSELL
03.09.2021.
u 21:20

"Mario je jedinstven igrač, borac na kojeg se momčad uvijek može osloniti, igrač za velike utakmice i najteže izazove - zato je toliko i trajao na tako visokoj razini"

Izbornik Zlatko Dalić je na službenoj stranici HNS-a objavio oproštajnu poruku za Marija Mandžukića u kojoj mu se zahvalio na svemu što je napravio.

Prenosimo ju u cijelosti:

"Svi možemo samo reći veliko hvala Mariju Mandžukiću za sve što je dao hrvatskoj reprezentaciji i hrvatskom nogometu. U klupskoj karijeri ostvario je sve što se može, igrao je za najveće klubove svijeta i zabijao golove u finalima Lige prvaka - to sve govori o njegovoj igračkoj ostavštini", započeo je izbornik Dalić i dodao:

"A što tek reći o njegovoj ulozi u osvajanju našeg srebra? Gol Engleskoj je i njemu i svima nama nešto što ćemo zauvijek pamtiti. Mario je jedinstven igrač, borac na kojeg se momčad uvijek može osloniti, igrač za velike utakmice i najteže izazove - zato je toliko i trajao na tako visokoj razini. Odlazi kao istinski velikan hrvatskog nogometa, jedan od najvećih. Želim mu, naravno, sve najbolje privatno, a siguran sam da neće dugo biti bez nogometa te da će mu se brzo vratiti. U kojoj ulozi, to najbolje zna Mario, ali poznavajući njegovu upornost i predanost, sigurno će biti uspješan što god da odabere", poručio je Dalić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ključne riječi

Komentara 2

CJ
cjepljeni
21:59 03.09.2021.

Koji cirkus!

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
22:36 03.09.2021.

Manzdo pobjego iz repku zbog Dalica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije