Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak 'otpisanog'
Povratak na članak

Dalić donio najlogičnije rješenje kada je oprostio taj grijeh

Dobra je stvar što je Ćaleta-Car u vrlo dobroj formi, ustalio se u prvih 11 Marseillea, čak je prije tri tjedna i zabio prvijenac za tog francuskog prvoligaša.

Komentari 13

PR
prajdali100
07:49 29.10.2019.

Ja ne znam Karlo u što ti gledaš ali neko veče je Ćaleta stvarno pokazao u kakvoj je " formi". Čovjek stoji ko panj ! Kakav je ono igrač !!!?

VL
Avatar southman
southman
07:23 29.10.2019.

U "strašnoj" je formi. PSG ga izrešetao u pola sata !

VL
SI
Sirmen80
08:08 29.10.2019.

Pusti ti hijerarhiju radi toga smo imali puno šupljih na golu a spremniji su na klupi gledali bili i nezadovoljni a rezultata nije bilo.

VL
Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
07:40 29.10.2019.

Ljudski je praštati. Malo ga je držao na tihoj vatri i to je to.

VL
MA
Marsijanac
16:54 29.10.2019.

Car je vrlo opasan presedan......Jos da mu se dogodi par fatalnih pogresaka moglo bi to uvesti veliki razdor u repki...

VL
VK
vječni krojf
08:33 29.10.2019.

Zamislite kakvu prednost imaju nasi reprezentativci,igrati ce pred prepunim stadionu ako se to moze nazvati stadion ili nogometno igraliste,Repka nam igra odlucujucu utakmicu pred 6-7 tisuca gledatelja uz to jos biti ce medju njima i dosta Slovaka.Jadno da jadnije ne moze biti,a sta je jos gore HNS je mnogima uskratio da dodju bodriti nase igrace odlukom da se utakmica igra na Rujevici.Za mene stadioni ispod 10 tisuca ne dolaze u obzir kada je reprezentacija u pitanju,ipak je ona nas ponos a ne ovako da nam se cak i Slovaci smiju.

VL
SS
sokac sa drave
09:22 29.10.2019.

Svi oni sto guraju u repku razne Calete,Pasalice,Vlasice,Juranovice oni zele da se nasi ne plasiraju na Euro.Bez Lovrena i naseg najboljeg igraca u zadnjih cetiri godine Vide smo jako oslabljeni.Njih moze zamjeniti Skoric veoma iskusni igrac sa glavom i nogamaa britak ostar kao sablja.Drugi moze biti Mitrovic koji nije nikada zakazao u repki.Pisac texta reagira navijacki i bitno mu je da je igrac iz njegova kamena ljuta.Kada je garant za golove u kvalifikacijama Kramaric zdrav onda Petkovic nema mjesta pogotovo sto je trenutno rezerva Gavranovicu brzom igracu i tehnicki potkovanom.

VL
VK
vječni krojf
08:25 29.10.2019.

To je Dalic napisao u svojoj knizi koju je valjda zavrsio.On se ne smije igrati sa repkom i igracima i ne onako na brzinu nekog izbaciti a onda par mjeseci poslije moliti da se vrati jer je ostao tanak u zadnjoj liniji.Da nisu ona dvojica pozutjeli sigurno ga nebi zvao i to Car-Caleta dobro zna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.