Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZAZOVI
Povratak na članak

Dalić čestitao Modriću i poslao poruku Livaji

– Bit će dosta novih igrača i novih imena. Ispred nas dvije su godine rada za Europsko prvenstvo koje nam je glavni cilj...

Komentari 15

DI
Diosiario
13:54 31.08.2018.

Ovaj novinar piše o suludom potezu LIvaje, a imate po internetu snimku na kojoj se lijepo vidi da ga je Lazović udario prvi rukom po licu, a Livaja mu je samo vratio, i to ga uopće nije dohvatio nešto strašno,, nego se Srbin bacio na pod kao da ga je pogodila raketa iz zrakoplova F-16. Što se mene tiče dobro je napravio, kao što reče Thompson "ne daj na se ne daj svoje" i Livaja nije dao na sebe. Zašto bi dopustio da ga neki Srbin udara po glavi, i to Srbin koji nije bio u stanju sportski otrpjeti poraz?

VL
Avatar comparator
comparator
15:06 31.08.2018.

Daliću majstore ! Sad nas čeka sastavljanje nove momčadi isto tako odane ,požrtvovane i kvalitetne koja če igrati lijep nogomet koji će također biti napadački .To je veliji poduhvat i zapravo se kreće od nule i zato jedva čekam prve korake .

VL
IL
ilijan1a
14:27 31.08.2018.

Ajmo Hrvatska 🇭🇷

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
15:48 31.08.2018.

Može Dalić razgovarati sa Livajom koliko hoće, a ja ću još jednom napisati kako je pogriješio što ga je zvao. Još jednom ću ponoviti što sam napisao još prije 10ak dana kada ga je pozvao. Livaja je odbio Kovača dok je bio izbornik mlade repke jer mu je bilo ispod časti igrati za mlade. Samo na temelju toga nikada više ne bi trebao biti pozvan u repku. A mislim da je osim te činjenice, Dalić pogriješio i zbog toga jer je taj dečko psihički nestabilan i nepredvidljiv i može teško oštetiti svoju ekipu tj repku svojim ponašanjem i reakcijama na terenu. Govorimo o napadaču koji je samo u zadnje dvije ligaške sezone u 50ak nastupa skupio čak 21 žuti karton , da DVADESETJEDAN.... i bio kažnjen ukupno sa čak 12 utakmica neigranja. Ne znam postoje li braniči i devastatori sa takvom crnom statistikom. Npr u istom razdoblju Sergio Ramos i teški 'prljavac' destruktivac protivničke igre Mascherano sa puno više i jačih odigranih tekmi samo po 15 žutih kartona. Nisam siguran da nam treba igrač od kojeg će više strepiti njegovi suigrači zbog ponašanja i hoće li tekmu nastaviti sa igračem manje. Ova zadnja suspenzija za LP po meni nije slučajnost, nego na žalost pravilo kada je Livaja u pitanju, a admin neka me opet pobriše i blokira ako smatra da sam time iskočio iz pravila komentiranja.

VL
DU
Deleted user
13:46 31.08.2018.

Svi dobivaju nagrade samo Dalić ne.

VL
VI
vheart_iraqin
06:48 01.09.2018.

Zašto forsirate ovog bosanca ???Zar je stvarno netko mislio da ce se ovaj bosanski mediokritet povuci sa ovog mjesta. Odlazi isto kao što ministar Ugroza daje neopozivu ostavku Naravno uz pateticne poruke... A ofca glupasta i sve puši.....

VL
SO
sohnahoakasaa
15:42 31.08.2018.

U kolektivnom športu se svi bore za isto. Za pobjedu. Ona je prava i vrijedna spomena samo ako je dobivena trudom (i ne mora uvijek) i poštenom borbom. Svaki 'profesionalac' koji suparnika namjerno ozlijedi nije dobar čovjek i nije teškoo shvatiti da mu je karakter nula. Ali ipak...namjerno ozlijediti igrača, udariti ga rukon a igraš nogom je ponižavanje. Naravno da mu treba vratiti i to točno onako kako se utom trenutku kao sportaš i osoba osjećaš. Nema saginjana pred nikim ima samo naklon iz poštovanja a drugo sve mora biti kažnjeno. Tčnjavu i nesportsko ponašanje treba sudac 'riješiti' a ako ne ....onda rješiš sam.

VL
MA
Marsijanac
17:07 31.08.2018.

"pitanje o suludom potezu novog hrvatskog reprezentativca " ..... Podli Srbijanac je sve zapoceo ali je Hrvat sulud.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.