Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEVENOV HAT-TRICK

Dalglish: Nisam dovoljno školovan da objasnim što je Gerrard pokazao

\'Liverpool\'s English midfielder Steven Gerrard celebrates after scoring during the English League cup semi final second leg football match between Liverpool and Manchester City at Anfield, in Liverp
\'PAUL ELLIS\'
14.03.2012.
u 10:16

Legenda kluba i aktualni trener Liverpoola nije imao riječi za igru svog kapetana

Liverpool slavi Stevena Gerrarda. Odnosno, jedan dio grada ga slavi. U 87. merseysideskom derbiju kapetan redsa gradskom rivalu Evertonu zabio je sva tri pogotka u pobjedi 3:0, postao junak naslovnica svih engleskih novina...

– Pobijediti Everton nešto je posebno, a zabiti im tri gola neopisiv osjećaj. Imali smo sjajnu predstavu, napravili sve što smo trebali – skroman je bio Gerrard.

– Posebno priznanje moram odati Luisu Suarezu koji mi je servirao loptu za dva pogotka. Iako nismo puno igrali zajedno, odlično se razumijem s njim kao i s Carrollom. Nas trojica trebali bismo nastaviti dokazivati da smo prijetnja protivnicima.

Svojom predstavom impresionirao je i trenera Kennyja Dalglisha koji je u anketi za najomiljenijeg igrača Liverpoola u 120 godina prvi, dok je aktualni kapetan momčadi drugoplasiran.

– Nisam dovoljno školovan ni rječit da bih opisao ovo što je Steven pokazao. Svi domaći momci bili su fantastični, no njegov hat-trick i igra bili su čudesni.

Gerrard je sinoć odigrao i jubilarnu 400. premijerligašku utakmicu, a prvi je igrač nakon Iana Rusha koji je u gradskom derbiju postigao tri pogotka.

Komentara 1

DU
Deleted user
13:12 14.03.2012.

Dalglish: Nisam dovoljno školovam da objasnim što je Gerrard pokazao ahahaaa, budale nepismene novinarske dje dalglis kaze da je \"nedovoljno skolovan\", nego novinari vecernjeg su nedovoljno skolovani .evo sto je dalglish rekao \"Steven Gerrard has been fantastic for this footballall club. There\'s no way I can do him justice. \"I haven\'t got enough words in my vocabulary\" a to znaci \"nemam dovoljno rijeci u svom govoru\" (rijecniku). ili ovo \"There\'s no way I can do him justice\". a vi ste ovo ovako preveli... ...\"da objasnim što je Gerrard pokazao\"...ahahaa, ko je sad tu neskolovan, dalglish ili novinari vecernjeg \"steven gerard HAS BEEN fantastic for this football club\".. dalglis je mislio na KARIJERU gerarda u liverpoolu a ne na jucerasnju utakmicu. znate li vi uopce u VL kako bi dalglis rekao na engleskom \"... \"da objasnim što je Gerrard pokazao\"..sigurno ne bi rekao \"There\'s no way I can do him justice\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije