Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvostruki kriteriji

Dalglish neće biti kažnjen zbog psovanja Wengera

\'Kenny Dalglish in the stands Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
19.04.2011.
u 16:09

Menadžer nogometaša Liverpoola Kenny Dalglish neće biti kažnjen zbog psovanja kolege iz Arsenala Arsenea Wengera, priopćio je Nogometni savez Engleske (FA).

Dalglish je po završetku utakmice pred televizijskim kamerama opsovao Wengera, koji se žalio da im sudac nije dosudio jedanaesterac.

FA je nedavno suspendirao napadača Manchester Uniteda Waynea Rooneyja jer je poslije postignutog gola opsovao u televizijsku kameru.

– Postoji jasna razlika između incidenta koji je izazvao Rooney i ostalih incidenata koje smo vidjeli. Naime, Rooney je psovku izgovorio ravno u kameru – rekao je glasnogovornik FA Daily Telegrafu.

Na uobičajenoj konferenciji za novinare poslije utakmice Dalglish je izjavio da je samo podsjetio Wengera da mu duguje večeru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije