Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TINA MAZE:

Dajte mi malo vremena, o pisanju povijesti nisam razmišljala

Tina Maze
Reuters (Ilustracija)
18.02.2014.
u 17:01

- Znala sam da sam došla po pobjedu. Vjerovala sam u nju, iako sam znala da će biti teško. Borila sam se do kraja i ispalo je onako kako smo planirali - rekla je Tina Maze.

Tina Maze na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju osvojila je i drugu zlatnu medalju. Nakon podjele prvog mjesta u spustu, danas je najbolja bila u veleslalomu.

- Znala sam da sam došla po pobjedu. Vjerovala sam u nju, iako sam znala da će biti teško. Borila sam se do kraja i ispalo je onako kako smo planirali. Od Vancouvera igra stotinki mi nije naklonjena, ali u životu se stvari moraju promijeniti - rekla je slovenska skijašica.

U spustu je osvojila prvo skijaško zlato za Sloveniju pa je novinare zanimalo je li svjesna kako piše povijest sporta u svojoj zemlji.

- Dajte mi malo vremena, o tome stvarno nisam razmišljala. Uspjela sam iskoristiti ovu priliku, a bilo bi šteta da nisam - zaključila je Tina.

Foto: Reuters (Ilustracija)

>> Veliko slavlje Slovenije! Tina Maze osvojila drugo zlato u Sočiju!

Ključne riječi

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
17:17 18.02.2014.

dobra je tina dobra...

Avatar Zapadni-Balkan
Zapadni-Balkan
14:39 21.02.2014.

Pustimo dvije zlatne i dvije srebrne olimpijske medalje jer Tina Maze je najviše i najdojmljivile ispisala povijest skijanja sa 2414 svetskih bodova u jednoj sezoni što nije prije nje i vrlo vjerovatno neče više nikad uspjeti nikome. Medalje se osvajajo ali 2414 svetska boda su nedostižna, vjećna i galaktična kako bi rekel trenerski mag Gips Kostelić.

BB
branko.baricic
19:50 18.02.2014.

tina.od srca cestitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije