Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14 mil. € godišnje

Daily Mail: Mourinho od ljeta postaje trener Subašiću u Monacu

Jose Mourinho
Reuters/Pixsell
17.04.2013.
u 11:10

Šef kluba, ruski milijarder Dmitrij Ribolovljev, želi da Portugalac pokuša vratiti klub na stare staze slave

Jose Mourinho bit će na slatkim mukama nakon završetka tekuće sezone. U nizu klubova koji su zainteresirani za njegove usluge navodno je i Monaco. Prema pisanju Daily Maila, budući francuski prvoligaški klub nudi Portugalcu čak 14 milijuna eura godišnje plaće!

Konkretno, taj mu novac nudi šef kluba, ruski milijarder Dmitrij Ribolovljev koji želi da se klub iz Kneževine, za koji brani naš Danijel Subašić, vrati na stare staze slave te konkurira za francuski naslov, a potom i u međunarodnim natjecanjima.

Osim dobre plaće, Portugalac bio dobio i izdašan iznos za dovođenje pojačanja.

Osim Monaca, spominjao se PSG te Chelsea u kojem bi zarađivao 12 milijuna eura na godinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije