Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DANAŠNJI DAN

Dado, sretan rođendan! Prisjetite se legendarna četiri Pršina gola Deportivu

dado pršo
Foto: PA/Pixsell
1/2
05.11.2013.
u 13:40

Prije točno deset godina bivši hrvatski reprezentativac odigrao je jednu od najboljih utakmica u karijeri kojom je ušao i u povijesne knjige Lige prvaka.

Dado Pršo danas, 5. studenog, slavi 39. rođendan. Prije točno deset godina bivši hrvatski reprezentativac odigrao je jednu od najboljih utakmica u karijeri kojom je ušao i u povijesne knjige Lige prvaka.

Naime, u utakmici 4. kola Lige prvaka između njegova Monaca i Deportiva, koja je završila 8:3, Pršo je zabio četiri gola. Bivši hrvatski reprezentativac zabio je treći, četvrti, peti i sedmi gol za Monaco.

To mu je zasigurno bio vrlo lijep rođendanski poklon, a te je sezone s Monacom stigao do finala Lige prvaka gdje su izgubili od Porta 3:0.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar white socks
white socks
15:08 05.11.2013.

Sretan rođendan Legendo!

DH
dalibor.hren
15:29 05.11.2013.

Dado, sretan Ti rođendan; sjećam se svih golova...

DŠ___
15:46 05.11.2013.

Sine Miladine, Barić ti za života treba podići spomenik. A potom i mi ostali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije