Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudi ga potez bivšeg kluba

Dado Pršo: Ne znam može li Kranjčar u Rangersima igrati na vrhunskoj razini

Dado Pršo (Glasgow Rangers, Škotska)
18.05.2016.
u 12:36

U Rangers se ne dolazi umiroviti, za ovo moraš biti maksimalno spreman - rekao je Pršo

Niko Kranjčar i Joey Barton spominju se kako pojačanja Rangersa za sljedeću sezonu, a o njima je progovorila legenda plavih s Ibroxa Dado Pršo, piše Goal.

- Čudi me interes Rangersa za Niku Kranjčara, uopće ne znam što se s njim događa, nisam niti znao da igra u SAD-u. On je jako talentiran igrač, tu nema dvojbe. Kada je igrao najbolji nogomet bio je u rangu Luke Modrića i Ivana Rakitića, ali danas, ne znam može li još igrati nogomet na vrhunskoj razini, nisam pratio njegovu karijeru posljednjih nekoliko godina, tako da ne želim puno pričati o tome - rekao je Pršo za Daily Record pa dodao:

- Jedino što znam je da će morati biti na 100 posto želi li igrati nogomet u Škotskoj, inače, to neće biti dobra ideja.

Čudi ga i da se spominje Barton.

- Koliko godina ima, 34? J... te! Što on još igra nogomet? Ja sam prestao igrati nogomet s 32 jer je škotska liga bila izrazito zahtjevna. Svi misle da je lako igrati u Škotskoj, ali to nije tako. Da se mene pita, tražio bi igrače od 27 do 29 godina, možda 30, nikako ne starije. Ovdje se ne dolazi umiroviti, za ovo moraš biti maksimalno spreman - rekao je Dado Pršo.

>>Niko Kranjčar blizu potpisa za Glasgow Rangerse!

Komentara 5

OV
Ovozemaljski
16:11 18.05.2016.

Prso uz Niku Kovaca najsrcaniji hrvatski nogometas, meni osobno jedan od drazih, hvala ti na svemu legendo!

SS
sokac sa drave
15:35 18.05.2016.

Bravo nas Milorad Prso,nas Hrvatski Srbin koji nije nikada izdao svoju jedinu domovinu,voljenu.Bar da je takovih vise gdje bih nam bio kraj.

KA
kajinx
00:42 19.05.2016.

Trebaš biti ljudina pa pohvaliti nogometaša koji još igra. Kad nekoga poniziš, misliš da tvoj ugled uzdižeš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije