Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Div sa Šalate
Povratak na članak

'Da me nisu zaludjeli Becker i Goran, danas bih igrao u NBA ligi!'

– Volio sam noćno kupanje poslije škole, kad bazen ne radi, a ogradu treba preskočiti – otkriva Ivo Karlović

Komentari 5

OB
-obrisani-
16:49 05.02.2013.

Ivo, legendo, kapa do poda jer nisi odmaglio u Monte Carlo poput ovih lažnih domoljuba Ivaniševića, Ljubičića, Ančića i Čilića. Ovojio si turnire na svim podlogama, imaš Davisov i Svjetski momčadski kup, Federera si skinuo s prvoga mjesta, protiv Đokovićaa vodiš sa 2:1, a da i ne pišem o asovima. Jedini si tenisač koji je više od 20 puta ubacio 35 i više asova, a 2007. godine postigao si ih 1318 ili 20.6 po susretu, što je apsolutni svjetski rekord.

VL
PE
peugeot
18:02 05.02.2013.

Karlo je kao covjek super ! Uvijek spreman na salu, dosjetke. Volim ga vidjeti u drustvu sa Djokovicem, a kad njih dvojica krenu sa salama na racun jedan drugoga - nikad kraja! Sjecam se njegovog twittera upucenom Jokeru : "Nole hebe kevu". Eto, dokle ide njihovo prijateljstvo i uzajamna tolerancija. Volim takodje kad ga krene kisa asova pa kad Federera seta iz jednog ugla u drugi, ...

VL
JU
justina
18:03 05.02.2013.

Lani mi je stradalo rame, iza Roland Garrosa leđa pa mi je u Umagu popustio zglob ... I za kraj kaze da moze jos dugo. Fakat zafrkant od covika Sretno!!

VL
PE
peugeot
18:33 05.02.2013.

@Tiran - sve sto ste naveli tocno je. Fiskalni raj i uopce raj, Monaco, prihvaca samo - 'krupne ribe'. Lovatore.

VL
OB
-obrisani-
20:00 05.02.2013.

Ne znam što je Tiran napisao, ali Karlović je u karijeri samo od nagrada zaradio 4.5 milijuna dolara. Toliko Ivica Kostelić ne će uspjeti ni za dva života, ali je ipak prijavljen u MC-u!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.