Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleske kladionice:

Da će Giggs zabiti hat-trick Barceloni, na funtu dobijete 251

Ryan Giggs
AFP
25.05.2011.
u 12:04

Nakon što je na vidjelo izbila afera u kojoj je Ryan Giggs pokušao zataškati da vara ženu, legenda Manchester Uniteda našla se i na repertoaru engleske kladionice William Hill

Ne, nude Englezi oklade kad će se Giggs rastati, već kako se bliži finale Lige prvaka, William Hill nudi razradu i za Giggsa i njegov nastup u toj utakmici. Zabije li 37-godišnjak hat-trick Barceloni na Wembleyju ove subote, svatko tko uloži jednu bit će bogatiji za 251 funtu.

Koeficijenti da će zabiti prvi gol na utakmici ili zadnji gol na utakmici iznose 21, da će biti strijelac plaća se koeficijentom 8, a da će zabiti dva gola koeficijent iznosi 34.

Osim na Ligu prvaka, u ponudu je i razrada koliko će Giggs puta u idućoj sezoni Premijerne lige biti u početnoj postavi crvenih vragova. Za 0-10 startova William Hill daje koeficijent 2,5, od 11-20 startova je 1.66, od 21-30 koeficijent je 9, a bude li nastupio u više od 30 utakmica u početnoj postavi to se plaća koeficijentom 21.

Giggs je ove sezone koja je upravo završila 14 puta bio u prvih 11

Komentara 1

BO
bomba
16:35 25.05.2011.

malo za het trik. Mogli su staviti i 5 puta veći dobitak opet bi mi bilo žao funte za to klađenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije