Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE DOGOVORENO

Čvor raspetljan: Mourinho u ponedjeljak u Realu

Jose Mourinho
Reuters
28.05.2010.
u 18:04

Prema pisanju Marce i AS-a, predsjednik madridskog Reala Florentino Perez uspio je raspetljati čvor između Josea Mourinha i Intera i više nema prepreka da portugalski stručnjak postane trener kraljevskog kluba.

Perez je nenadano u petak odletio u Milano gdje su trajali pregovori između Mourinha i kluba koji je prošle subote odveo do naslova europskoga nogometnog prvaka.

Sporno je bilo inzistiranje Interova predsjednika Massima Morattija na odšteti od 16 milijuna eura. No, sudeći prema izvještajima španjolskih dnevnika, Perez je uspio slomiti Morattija i smanjiti odštetu na osam milijuna eura. Tako je riješen i posljednji problem koji je sprečavao Mourinha da postane trener Reala.

Štoviše, već se zna i da će kao novi trener madridskog kluba biti predstavljen u ponedjeljak u 13 sati na Santiago Bernabeuu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije