Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Vida
Povratak na članak

Cvjetković za njemački list Bild: Domagoj je bio isprovociran

I njemački Bild reagirao je na priču koja se u ponedjeljak poslijepodne pojavila u hrvatskim medijima o tučnjavi Domagoja Vide u kafiću u Donjem Miholjcu

Komentari 7

VA
Vatrenko
12:53 25.05.2011.

Ako je Domagoj demantirao da je se tuka zasto onda svi (zelite) pisati suprotno? Pustite covijeka na miru... Ali jedna svar mi nije jasna - zaso je izbacen iz repke?

VL
NI
niko36
13:02 25.05.2011.

\"No, nije došlo do nikakve tučnjave i nikakvih ozljeda - izjavio je Vida za Bild i pojasnio: - Došlo je samo do određene razlike u mišljenjima nakon koje je uslijedila glasna svađa. Toliko smo se derali da su ovima drugima popucali bubnjici zbog cega su trebali ljecnicku asistenciju.\" Ali jedna stvar mi nije jasna -zasto je Vida uopste na spisku repke?

VL
OB
-obrisani-
13:06 25.05.2011.

boli me dupe za mlacenje i remetenje javnog reda i \"mira\"

VL
DU
Deleted user
13:07 25.05.2011.

A zašto je to toliko važno? Pa ako su se potukli, je li možda i druga strana kriva? Pa nije valjda da je samo on kriv! Pustite čovjeka na miru i nađite temu za pisanje...

VL
Avatar mousemiki
mousemiki
17:18 25.05.2011.

vatrenko,vjerojatno zato jer igrač koji predstavlja državu treba imati i neke moralne kvalitete a ne u 6,30 raditi reda po krčmama.Osim ako to ne predstavlja vrline koje se u Hrvatskoj i Evropi cijene.Nisam za to da ga se trajno isključi ali budući je igrač reprezentacije neke posljedice mora snositi.

VL
ZM
zmaj5
18:23 25.05.2011.

Joj Tarzan ne rise.Tko bi tebi vjerovao,sjeti se samo dok si bio aktivan koliko imaš putra na glavi.Bolje šuti

VL
CU
cupus
21:35 25.05.2011.

glupo da ga izbace a neznaju niti jeli se potukao....katastrofa .nadjes se na krivome mjestu u krivo vrijeme pa dobijes nogu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.