Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo slavio
Povratak na članak

Cvitanović: Veseli što Inter nije imao priliku. Toplak: Nikad bolje suđenje

Žao mi je što igramo pod nekom blokadom, nemamo nikakav pritisak, ali očito je riječ o psihološkim stvarima, kaže Interov trener.

Komentari 1

Avatar lisabon
lisabon
10:02 04.12.2017.

Ja bi imao par pitanja za Cvitanovica.Kao prvo,dali je svjestan da je igra Dinama gotovo negledljiva.Drugo,jucer u momcadi 3 igraca za razgradnju protivnicke igre (Doumbia,Ademi i Antolic) uz to po 5 igraca u zadnjoj liniji,a znamo svi kako ce igrati Inter (Buker s duplim blokom).Trece,izmjena Henriquez-Fiolic,pa to je preuzasno,pa u zadnjih 9 minuta ulazi Hodzic,umjesto Rahmania??????Halo Cvitanovicu,ajde nam to ,molim te obrazlozi?Na kraju jos jedno mozda i najvaznije pitanje:Koliko puta je sinoc vracena lopta prema natrag?Evo mi na tribini u prvom poluvremenu izbrojili 82 puta!!!!!!!!!!Dali je to normalno kad igras s protivnikom gdije svi stoje iza lopte i ne prelaze centar?I zasto treba proci 45 minuta da se uoci da treba igrati brze i da treba mjenjati strane sto brze kako bi protivnik bio razvucen i kako bi se malo otvorila sredina?Ma uzas za gledanje.Podsjecam da je Halilhodzic (s kojim Cvitanovic ne stane u istu recenicu) dobio otkaz kad je pobijedio Inter s 1-0 jer mu je receno da Dinamo igra negledljivo i sve dobiva s 1-0.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.