Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručni pogled

Cvitanović se rasplakao: Ovo mi je jedan od najtežih dana u karijeri

Igor Cvitanović
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
07.11.2014.
u 10:13

Ovo mi je jedan od najtežih dana u karijeri - krvavih očiju pričao je Cvita

Možda ne bi bilo loše da su igrači Dinama dobro pogledali u oči Igora Cvitanovića, plavu legendu i najboljeg strijelca plavih. Vidjeli bi suze i onda bi im možda bilo jasnije što su napravili onima koji vole Dinamo.

- Može li se nešto pametno reći nakon ovakve utakmice. U redu, Salzburg je bolji, ali iskreno, ja sam u šoku. Jer u svojoj igračkoj karijeri nikada nisam dobio u Zagrebu pet komada. Mogu neke stvari shvatiti, ali ne i da možeš doma ovako izgledati. Utučen sam, totalno sam utučen. Gledao sam malo snimku, možemo se mi vaditi na sumnjive golove, na drugi i treći pogodak Salzburga, ali to ne može promijeniti činjenicu da je Salzburg bolja momčad - pokušao je trezveno pričati Cvitanović. Pa i pronaći nekakvu malu nadu.

- Matematika kaže da još možemo proći i dok postoji takva nada treba probati. Možemo se nadati da će Salzburg jednako kvalitetno odigrao odigrati i protiv Celtica, a da mi nađemo snagu, iako ne znam otkud da ju iscrpimo i probamo nešto napraviti.

Tako je govorio Cvita, pokušavajući se koncentrirati, ali oči su bile crvene, krvave, suzne...

- Rijetko sam u životu plakao, a ovo mi je jedan od najtežih dana u karijeri, otkad sam u Dinamu, a tu sam od 1989. godine. Bolno je ovo, ne mogu shvatiti da igrali imaju ovakvu priliku, a onda nam se dogodi ovo. I kad smo dobro igrali, nije nas htjelo, ne znam jesmo i se negdje zamjerili lopti pa nam se sad vraća. Od deset utakmica u Europi ove sezone dvije daleko najlošije odigrali smo protiv Salzburga. S bodom iz Glasgowa možda bi sve bilo drukčije, ali ga nemamo i tu smo gdje smo. 

>>Mamić ne spominje ostavku: Vjerujem da mogu podići ovu momčad

>>Treba li Zoran Mamić dobiti otkaz nakon ovakvog debakla?

Komentara 3

BJ
Bjelovar112
10:37 07.11.2014.

maminjo oduzmi im place do Uskrsa .

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
15:37 07.11.2014.

Cvitanović se rasplakao: Ovo mi je kao pravom hrvatu jedan od najtežih dana u karijeri jer izgubio sam duplo najprije premiju za pobijedu i onda još na kladionici jer nisam metnuo lovu na pobjedu gostiju sa više od tri pogodka razlike.

Avatar gadogadni
gadogadni
11:24 07.11.2014.

S samoukim trenerom koji uči dok radi... bolje ne može

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije