Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loš dojam Dinama

Cvitanović: Publika nas je s pravom izviždala

Mario Cvitanović
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/12
17.08.2017.
u 23:29

- Bili smo dosta pasivni, neagresivni, jako malo oduzimali drugih loptu, daleko stajali od igrača, bili nekonkretni u fazi napada...

Dinamo je u prvoj utakmici četvrtog pretkola Europske lige u Maksimiru odigrao 1:1 protiv Skenderbeua. Modri su odigrali loše, posebno u prvom poluvremenu, nakon kojeg su u svlačionicu ispraćeni zvižducima. No, ipak se Dinamo spasio u 94. minuti kada je zabio Henriquez.

- Prvo poluvrijeme nije bilo kakvo smo očekivali, kakvo smo željeli i publika nas je s pravom izviždala. To nije bila energija, to nisu bile emocije. U nastavku je bilo puno bolje, publika je to osjetila i gurala nas do kraja. Žao mi je što nismo uspjeli pobijediti i pokazalo se da je svaki protivnik opasan onoliko koliko mu dopustite, a mi smo im to dopustili u prvom dijelu. Idemo u Albaniju pobijediti, idemo proći dalje. Ja želim ovu Europsku ligu, siguran sam da to žele i igrači i napravit ćemo sve da to ostvarimo, rekao je trener Mario Cvitanović pa dodao:

- Ne poznajem trenera koji neće reći ekipi da ne krenu agresivno, pozitivno. To nije bio dio taktike, nije logično da budemo pasivni i napravimo samo pet prekršaja u prvom dijelu. Plan je bio drugačiji. Svaki pojedinac je dio ekipe i tako se mora ponašati. Svaki igrač je dao maksimum u drugom poluvremenu. 

Što ste igračima rekli na odmoru?

Mario Cvitanović
1/10

- Bili smo dosta pasivni, neagresivni, jako malo oduzimali drugih loptu, daleko stajali od igrača, bili nekonkretni u fazi napada... Nismo to odradili kako spada. U drugom dijelu pokazali smo puno više energije, kvalitetnije i stvorili dosta dobrih situacija. Vjerujem u uzvratnu utakmicu i vjerujem da ćemo proći. Napravit ćemo sve da prođemo! 

Jeste li očekivali ovakav Skenderbeu?

-  Nisu me iznenadili, osim s napadačem Soweom, jer im se nedavno priključio. Imaju dva nezgodna krila koji su jaki u situaciji 1 na 1, to smo im previše dopuštali i tako smo primili gol.

Komentara 9

IL
ilijan
07:57 18.08.2017.

Bio sam na tekmi, pun istok! Pobjedoti ćemo ih u Aobanoji! Ajmo Dinamoooo!

Avatar cluesblues
cluesblues
01:16 18.08.2017.

lijepo molim cvitanovica da ne stavlja vise onog panja hodzica u ekipu - kolko got da je los trene, mogal je do sad vidjet ono kaj svi vide tj. da je bolje stavit komad drva umjesto hodzica jer je dalekoo veca sansa da se lopta odbije od drva u gol nego da hodzic zabije zicer....jadan je bilo koji klub u hnl-u koji bi spao na to da mu hodzic bude napadacka opcija uopce, a pogotovo prvi napadac - hodzic samo smeta drugim igracima...

BL
Blatina19
08:14 18.08.2017.

Stalno se napada antolic al neka kaze tko sta hoce- jucer bi pomogao. Za pavicica i corica on je modric.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije