Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Cvitanović: Ćorić ima manjih problema sa zadnjom ložom, ali trenira

Mario Cvitanović
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/6
20.07.2017.
u 15:27

Veliki smo optimisti uoči utakmice s Cibalijom, naš je cilj kako na treninzima, tako i na utakmica rasti iz dana u dan. Očekujem da svakoga dana budemo sve bolji - kaže Dinamov trener

Dinamo je u novu sezonu krenuo pobjedom. Plavi su u Maksimiru pobijedili Istru sa 2:0, a sljedeći suparnik momčadi Marija Cvitanovića je Cibalia. Vinkovčani u petak stižu u Zagreb, a Dinamov trener pobjedom želi zadržati pozitivno ozračje u svlačionici...

- Prošlo je već tjedan dana mog boravka ovdje, pohvatali smo konce, složili strategiju za dalje, sada trebamo samo raditi. Od ove utakmice očekujem da bude nadogradnja na onaj dvoboj s Istrom, ali i da promijenimo neke stvari koje smo radili na treninzima. Momčad ide u dobrom smjeru, to me čini zadovoljnim - rekao je Mario Cvitanović, pa nastavio:

- Veliki smo optimisti uoči utakmice s Cibalijom, naš je cilj kako na treninzima, tako i na utakmica rasti iz dana u dan. Vrijeme je presudan faktor, nemamo ga puno na raspolaganju, a očekujem da svakoga dana budemo sve bolji.

Mario Cvitanović
1/11

Cibalia je protiv Intera ostavila dobar dojam. 

- Analizirali smo ih i gledali protiv Intera, ima kod njih nekih jako dobrih elemenata u igri. Izgubili su taj dvoboj, ali rezultat po meni tu nije bio realan, Vinkovčani su bili kvalitetnija momčad. Cibalia igra prepoznatljivo što je pohvalno, dobro stoje na terenu i vidi se da su u dobrom raspoloženju. Odigrali su na visokoj razini kraj prošle sezone, osigurali prvoligaški status, sada to nadograđuju u novom prvenstvu. Brzi su, a mislim kako bi se kod njih trebao osjetiti nedostatak Matije Mišića koji je, prema onome što sam čitao, otišao u Mađarsku.

Ante Ćorić je radio po posebnom programu...

- Ćorić ima manjih problema sa zadnjom ložom još od Istre, radio je po posebnom programu, a danas se uključuje u puni trening pa ćemo vidjeti hoće li konkurirati za Cibaliju. Tongo Doumbia također radi po svom programu, njega pripremamo za naredne akcije. Guilherme? On je još tu, vi ćete prvi znati ako napusti Dinamo.

Drugu momčad Dinama službeno preuzeo Igor Jovićević...

- Igor Jovićević je mlad i kvalitetan stručnjak, veselim se tome što će on voditi našu B momčad. Jako nam je važna dobra komunikacija između seniorske i B momčad, kao i s juniorima, a siguran sam da mi u tome nećemo imati nikakvih problema - zaključio je Mario Cvitanović.

Komentara 2

DH
dalibor.hren
18:26 20.07.2017.

Ćorić ima problema s glavom, isto kao i onaj koji se naziva tenisačem!

DU
Deleted user
18:00 20.07.2017.

Dinamo šampion. Eno članak druga Dasovića i promocija orjunaškog kluba koji ima sve da bude prvak. Pa oni imaju sve već 12 godina da budu prvaci. Daj više jade i bedo ojunašaka sjašite .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije