Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI

Cvetković bez PRO licence, neće moći voditi Borac u LP

\'Banjaluka 09.06.2011 Zvezdan Cvetkovic novi trener FK Borac Banjaluka i Radmilo Sipovac direktor kluba Foto Dejan Moconja/VLM\'
Dejan Moconja/Vecernji List
23.06.2011.
u 17:40

Cvetković je optimističan i vjeruje da će u naredna tri tjedna doći do PRO licence.

Zvjezdan Cvetković tek što je preuzeo banjalučki Borac, a već se našao u problemima.S obzirom na nema PRO terenersku licencu, neće moći voditi momčad u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Još se ne zna kako će se doskočiti problemu, a prva utakmica na rasporedu je 12. srpnja kada u Izraelu igraju protiv Makabi Haife. No, bivši igrač Dinama ne opterećuje se previše i vjeruje da će sve biti rješeno.

- Završio sam za trenera na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu 1996. Stjecajem okolnosti nisam išao na tu PRO licencu, a to ćemo rješiti ovih dana - kazao je Cvetković za mondo.rs, no nije precizirao hoće li je pokušati dobiti ubrzanom procedurom ili će netko drugi prezeti ulogu trenera.

Cvetković planira prijateljsku utakmicu sa Crvenom zvezdom tijekom priprema.

- Igrat ćemo protiv dva crnogorska prvoligaša, a stupit ću u kontakt i sa Prosinečkim s velikom molbom da igramo sa Zvezdom jer ćemo u isto vrijeme biti na Zlatiboru.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Mamlaz
18:42 23.06.2011.

Sredit će oni to kao što su u Zvezdi sredili za Decembarskog.

ZV
Zvezdaforever
00:59 24.06.2011.

Pa kad ste mu dodali \"j\" u imenu,zasto mu ne dodate jedno i u prezimenu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije