Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CO Zagreb

Čuvaj se, Lino, Tonči Valčić postaje opasni kružni napadač

Tonči Valčić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
06.12.2013.
u 08:30

- Protiv Lovćena na mjestu kružnog napadača okušao se Tonči Valčić. I to je bilo sjajno. Sve sam bliži razmišljanju da ga opet koristim na toj poziciji - istaknuo je Dvoršek.

Rukometaši CO Zagreba do kraja ove godine odigrat će još samo dvije utakmice, i to obje protiv skopskog Metalurga koje vodi naš trener Lino Červar. Zagrebaši imaju trenutačno 15 bodova više od Metalurga u SEHA ligi.

– Čeka nas velika utakmica, možda i najveći derbi SEHA lige. Metalurg je momčad sastavljena od vrhunskih pojedinaca poput Atmana, Vugrineca, Mojsoskog ili ponajboljeg vratara Europe Darka Stanića. Na klupi makedonskog kluba sjedi najtrofejniji hrvatski trener Lino Červar, i to im daje dodatnu snagu. Veselim se nadmetanju s bivšim hrvatskim izbornikom premda sam svjestan da neće biti lako – rekao je Boris Dvoršek, trener CO Zagreba.

U momčad se vraća kružni napadač Teo Čorić, a Dvoršek ima zgodnu ideju.

- Protiv Lovćena na mjestu kružnog napadača okušao se Tonči Valčić. I to je bilo sjajno. Sve sam bliži razmišljanju da ga opet koristim na toj poziciji - istaknuo je Dvoršek.

Metalurg je do sada SEHA ligu igrao s pomlađenim sastavom, oni najbolji čuvali su se za Ligu prvaka. No, Liga prvaka je završila za ovu godinu.

- Još ne znam u kojem ćemo sastavu doći u Zagreb. Imamo ozlijeđenih igrača, neki su bolesni - rekao je Lino Červar, koji se raduje ponovnom dolasku u Arenu.

Boris Dvoršek drugačije razmišlja na o toj temi:

- Prvi dio Lige prvaka je završen i siguran sam da kolega Červar u Zagreb dolazi s najjačim sastavom i sa samo jednim ciljem, a taj je pobjeda. Momčad Line Červara igra sporiju varijantu rukometa, s možda i najčvršćom obranom u ligi. Naša je prednost što smo mlađi i stoga ćemo ih morati pretrčati ako mislim izaći kao pobjednici - zaključio je Dvoršek.

Utakmica se igra u subotu u Areni od 17.30 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije