Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi prate Golden State

Curry: Idemo po taj rekord, idemo se zabaviti!

Steph Curry
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
11.04.2016.
u 18:39

– Imamo sjajnu momčad, odlične igrače koji se žrtvuju svake večeri. Natjecateljski smo nastrojeni i "gladni", vodimo računa jedni o drugima i mislim da igramo košarku na pravi način

Golden State slavio je noćas s 92:86 na gostovanju u San Antoniju i došao do svoje 72. pobjede u sezoni. Warriorsi su tako izjednačili rekord Jordanovih Bullsa, a u noći sa srijede na četvrtak imat će priliku postati najbolji u povijesti. U svojoj Oracle Areni ugostiti će Memphis u posljednjoj utakmici prije početka doigravanja, a u slučaju slavlja upisat će se u povijesne knjige.

– Prije pet godina nismo uopće razmišljali o 73 pobjede, već samo o tome da stignemo na razinu koja je dovoljna za osvajanje titule. Imali smo takva očekivanja svake godine, ali doći do ove situacije nam mnogo znači. Imamo sjajnu momčad, odlične igrače koji se žrtvuju svake večeri. Natjecateljski smo nastrojeni i "gladni", vodimo računa jedni o drugima i mislim da igramo košarku na pravi način, rekao je sjajni Stephen Curry pa nastavio:

– Imamo srce, u svakoj utakmici samo nas zanima pobjeda. Zašto sad ne bismo iskoristili priliku koja nam se pružila? Posljednja utakmica u prvom dijelu sezone, uz to na našem parketu... Imamo priliku pred svojim navijačima napraviti nešto što nikad nitko nije uspio. Bit će to zabavnih 48 minuta, imamo priliku i moramo je iskoristiti. Idemo se zabaviti, poručio je Curry.

Golden State svojim je načinom igranja dobio simpatije košarkaških zaljubljenika iz cijelog svijeta, a zbog ovog lova na rekord u noći sa srijede na četvrtak oči će cijelog svijeta biti uprte u njih...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije