Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Červar o igračima

''Čupić nedorečen, Gojun i Buntić jako su napredovali''

Jakov Gojun
Marko Lukunić
03.02.2010.
u 08:37

Na SP-u u Švedskoj bit će vrlo malo promjena u momčadi. Razmišljam tek o Pešiću i Horvatu, a ni neki stariji nisu otpisani - kazao je Červar.

Lino Červar trenutačno je na pripremama u Ohridu sa svojim klubom Metalurgom iz Skoplja. I dalje je pod dojmom EP-a u Austriji, gdje je s Hrvatskom osvojio srebro.

– Nitko me nije razočarao. Svi igrači, pa i oni koji su igrali malo, pridonijeli su uspjehu – istaknuo je Červar.

Čak i Čupić?

– On je možda ostao nekako nedorečen, ne znam zašto, no nije ni najmanje upitan za buduća natjecanja – rekao je izbornik.

Vidljiv je napredak nekih mlađih ili novih igrača.

– Gojun je jako napredovao, Buntić također. Kopljaru treba još vremena, ima sve osim tog šuta. Nekako mu je mlak i mora na tome ozbiljno raditi. Velika je šteta što su Lacković i Valčić bili ozlijeđeni. Ostali smo bez pravog šutera – ističe Červar.

Je li možda vrijeme za nekog mlađeg na vanjskoj poziciji?

– Zanimljiv je taj Špelić, fizički je jak i ima razoran udarac. Uostalom, bio je prvi šuter hrvatske juniorske reprezentacije koja je u Tunisu osvojila zlatnu medalju. Mislim da ni Blažević još nije izgubljen. Igrač koji ima dva metra i igra u oba pravca mora mi biti zanimljiv. Na kraju krajeva, naša momčad neće pretrpjeti neke velike promjene za SP u Švedskoj. Naravno, nisam se odrekao ni nekih starijih igrača.

Što je s novim ugovorom, priča se da vas želi Makedonija?

– Potkraj veljače doći ću u Zagreb, pa ćemo vidjeti što će biti s novim ugovorom. A nitko od Makedonaca ionako nije sa mnom ozbiljno razgovarao – rekao je Lino Červar.

Komentara 8

MI
mistercro
09:51 03.02.2010.

Vidi Cervar se jos uvijek nada da Kopljar moze postati igrac. Cervaru, daj majke ti ostani u Makedoniji, i tamo pokusavaj davati znanja o rukometu. Svak vidi da od Marka Kopljara NIKAD niti i od igraca nece biti, ili da ce postati neki igrac. Ne bolje receno: \'\'Marko Kopljar, je najgori igrac u povijesti na toj poziciji, goreg od njega nisam vidio\'\'

FU
furešta
10:07 03.02.2010.

Pa ako ga Gobac silno hoće nek ide s njim u Makedonijata.

KA
kalifront
08:49 03.02.2010.

Kakav pristup ima sa sucima i sa delegatima tako i sa svojim izjvama za novinare pa onda ide i javnosti na živce, a vjerojatno i igračima. Taj tip je totalno nezreo. Ja ga baš radi toga nemogu smsilit, a očitoo i ostali dobar dio navijača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije