Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zavladala velika tuga
Povratak na članak

Čuljkova smrt potresla Hrvatsku: 'Nije fer! Bio je najbolji igrač, trener i prijatelj!

- Ovo je užasna vijest. Svi koji ga poznaju o njemu će govoriti kao o duši od čovjeka.

Komentari 9

ZI
zico
01:06 29.12.2017.

prijatelju suigraču hvala na svemu....bio si čovjek i pol

VL
DU
Deleted user
06:47 29.12.2017.

Mnogi koji stariji igraju i čvršće se bavi sportom, svakako su u sličnoj situaciji da ostave život na terenu!? Treba kontrolirati zdravlje već u tim godinama!? Neka mu je laka zemlja!?

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
15:28 29.12.2017.

Prijatelju počivao u Miru Božijem

VL
Avatar tnin
tnin
12:13 29.12.2017.

Nepismenost.

VL
VI
Vito
08:07 29.12.2017.

Zašto "nije fer"??? __ Jeste li izabrali pljačkašku organizaciju koja je pred sudom osuđena za pljačku Hrvatske da vlada Hrvatskom??? __ Jeste. __ Kao prvo iz sporta su izbačeni lječnički pregledi. __ Kao drugo iz osnovnih škola su izbačeni satii "tjelesnog odgoja". __ Kao reće iz srednjih škola su izbačeni sati "tjelesnog odgoja". __ Kao četvrto iz visokoobrazovnih škola su izbačeni sati "tjelesnog odgoja". Sad nemate nikakvo pravo žaliti za bilo čime. __ Da je čovjek bio pod lječničkom konrtrolom sigurno ne bi preminuo na natjecanju. __ Da, žao mi mladog čovjeka, ali krivci su svi oko njega koji ga očito nisu "poznavali" pa su ga pustili na natjecanje bez ozbiljne lječničke kontrole. __ A tko je za to izravni krivac??? __ znase - pljačkaška organizacija kojoj je na prvommjestu zarada, a ne zdravlje ljudi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.