Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veleslalom, Garmisch
Povratak na članak

Čudesni Hirscher 3.28 sekundi ispred drugog, Zubčić i Zrnčić-Dim bez bodova

Natko Zrnčić Dim zauzeo je 49. poziciju u prvoj vožnji s velikim zaostatkom od 7.70 sekundi, dok je Filip Zubčić odustao.

Komentari 7

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
19:38 02.03.2015.

Zanimljivo da Austrijanci koji imaju sjajnog Marcela Hirschera i mnoge odlične skijaše iz prošlosti i sadašnjosti kao čudo na skijama nazivaju curu rođenu nekih 8 ili 10 km južno od svoje granice Slovenku Tinu Maze. Jasno je kompetetntnim austrijskim stručnjacima da do 2414 bodova u jednoj sezoni može samo čudo na skijama i največa skijašica u povijesti i budučnosti tog zahtjevnog i težkog sporta.

VL
Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
14:27 02.03.2015.

Čudesni Hirscher 3.28 sekundi ispred drugog a čudo na skijama Tina Maze još dalje vodi u ovogodišnjem Svjetskom kupu i drži rekord od 2414 bodova u jednoj sezoni kojega može čak i jedan odličan Marcel Hirscher uz ostale sadašnje, prošle i vjerovatno i buduče odlične skijaše samo sanjati.

VL
Avatar germanikus
germanikus
16:12 02.03.2015.

EUJanez...Maze i skijanje????????????...bum sosed dobil bruh od smijeha ...........hihihihihiihihihihihih..to je Druga Balkanska liga!!!!!Hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihih.......

VL
ŠZ
štef_zgg
10:51 03.03.2015.

živim u Austriji, i nitko tinu maze ne zove čudo na skijama. priznaju da je jako dobra skijašica i zadnja generacije koja vozi i pobjeđiva sve discipline kao što su to radile kostelić i pärson. a sad skijašicu radi jedede vrhunske sezone zvati najbolju svih vremena.. to je možda bila najbolja sezona svih vremena ali Tina maze ni slučajno nije najbolja svih vremena. kostelić je veća, kao i pärson, vonn, moser-pröll i schneider. sve te skijašice imaju mnogo više pobjeda, neke čak i duplo, imaju više zlata i globusa. rado bi video kaj bi to slovensko čudo na skijama dostiglo sa Janicinim ozljedama i da bih prestala skijat sa 24.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.