Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA ZA PRVAKA

Čudesni Florence postigao 39 koševa, Cibona igrala sa pet niskih igrača, bez centara

Cibona - Cedevita
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
07.05.2016.
u 22:30

- Bila je ovo jedna atipična utakmica jer smo igrali s pet niskih igrača. Naime, Ante Žižić nije bio u sastavu zbog lakše ozlijede. Imali smo problema s preuzimanjem - istaknuo je Damir Mulaomerović, trener Cibone.

Košarkaši Cibone pobijedili su u gradskom derbiju 12. kola Lige za prvaka Hrvatske Zagreb sa 101:95 (36:32, 14:14, 16:24, 35:25). Daleko od toga da su vukovi u Trnskom lagano došli do pobjede. Naprotiv, mravi su početkom posljednje četvrtine poveli sa devet koševa razlike. I to zahvaljujući tricama Marčinkovića, te sjajnom igrom Cinaca. Sreća da je Cibona u svojim redovima imala raspoloženog Florenca koji je završio utakmicu sa 39 koševa i četiri asistencije.

- Bila je ovo jedna atipična utakmica jer smo igrali s pet niskih igrača. Naime, Ante Žižić nije bio u sastavu zbog lakše ozlijede. Imali smo problema s preuzimanjem. Cinac nam je pravio dosta problema jer se radi o igraču s dobrim vanjskim šutom. Za nas je ovo bilo jedno novo iskustvo jer smo morali igrati sa Slavicom na petici - istaknuo je Damir Mulaomerović, trener Cibone.

Domaćin je igrao bez ozlijeđenih Halilovića i Šarlije, ali su zahvaljujući Cinacu (22 koša), Marčinkoviću (19) i Vladoviću (15) bili više nego ozbiljan suparnik. Kod Cibone, osim Florenca, koševima su se istaknuli Rozić i Slavica. Obojica su postigla po 19 koševa.

U drugoj utakmici današnjeg kola Kvarner (Špralja 29) je pobijedio Goricu (Petrović 22) sa 88:78, dok je Split bio bolji od Šibenika (78:65). Cedevita će sutra (18 sati) u Ludbregu biti domaćin protiv Zadra.

>> Novosel: Dogovora Eurolige i Fibe neće biti, odlučit će sud

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije