Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16 razlike

Crvena zvezda zaustavila pobjednički niz Cibone i oborila rekord

Cibona - Crvena zvezda
Luka Stanz/PIXSELL (ilustracija)
27.12.2014.
u 19:46

Najefikasniji u sastavu Cibone bio je Dominik Mavra sa 20 koševa, dok je Nikola Kalinić sa 15 poena predvodio pobjedničku momčad.

Crvena zvezda slavila je u beogradskom Pioniru protiv Cibone 80:64 i tako zaustavila pobjednički niz aktualnog prvaka ABA lige koji je imao pet slavlja zaredom.

Domaća momčad bolje je otvorila susret i već nakon tri minute vodila 8:0, a Cibona je do poluvremena uspjela smanjiti za samo jedan poen. Ipak, u trećoj dionici zagrebačka je momčad odigrala vrlo dobro (posebno pred kraj četvrtine) i u završnicu susreta ušla sa samo minus pet, ali onda je Zvezda još jednom ubacila u brzinu više i do kraja potpuno razbila prvaka.

Zvezda je i dalje jedina neporažena momčad u ovoj sezoni, a po broju uzastopnih pobjeda srušila je Partizanov rekord. Cibona drži petu poziciju ABA lige s osam pobjeda i sedam poraza.

Najefikasniji u sastavu Cibone bio je Dominik Mavra sa 20 koševa, dok je Nikola Kalinić sa 15 poena predvodio pobjedničku momčad.

ABA liga, 15. kolo
Crvena zvezda - Cibona 80-64 (22-18, 21-18, 14-16, 23-12)

Komentara 1

KS
karlos_srb
23:23 27.12.2014.

Ajmo Zvezdo samo napred gde ti igras tu smo mi , jer ti nikad neces biti sama mi smo tvoji sinovi!!! Aaaalllleeeeeaaaaleeeee

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije