Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKAD LJUTI RIVAL
Povratak na članak

Crvena zvezda u Zagrebu: 'Nadam se da ćemo ih pobijediti bez većeg stresa'

– U prva dva kola dobro smo igrali, nema razloga da tako ne bude i protiv Zvezde. Nadam se da ćemo utakmicu odlučiti bez većeg stresa kako bismo što spremniji dočekali puno teže ispite koji nas nakon toga očekuju – kaže vratar i kapetan Mladosti Ivan Marcelić.

Komentari 5

ČE
četverac
07:44 08.10.2019.

Novinari kao i obično malo pretjeruju, ali Zvezda je znala zapapriti mladostašima, pitajte Dubravka Šimenca koji je jednom plakao u Beogradu. Uglavnom, Zvezda je "stari" srpski klub, a ne kao Šabac, Radnički, Nais...

VL
Avatar Django
Django
11:38 06.10.2019.

Kada je to “Crvena zvezda” bila “ljuti rival” Mladosti? Pa to je uvijek bio totalno beznačajan klubić.

VL
KA
kajinx
17:22 05.10.2019.

...da ćemo ih pobijediti bez većeg NAPORA'

VL
Avatar rubinet
rubinet
16:59 05.10.2019.

čemu ta liga?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.