Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNI ŠERIF
Povratak na članak

Crvena zvezda kiksala na Marakani, dvoboj s Dinamom pod upitnikom!

Gosti su poveli u 33. minuti iz slobodnog udarca sa 20 metara, a strijelac je bio Frank Castaneda. Zvezda je uspjela izjednačiti u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+1)...

Komentari 6

Avatar Graničar
Graničar
01:31 04.08.2021.

Redakcija u koroti. Ajmo Moldavci. Ajmo Dinamo.

VL
FR
freeshooter
23:36 03.08.2021.

Što se tiče Dinama, oba su pala, i jedni i drugi su nešto malo odigrali po 30 min, ostalo loše, koji god prošao, mi ih dobivamo, to znači samo jedno LP je naša...ajmooo plavi lavovi...ale ale dinamo ale..

VL
HA
Hanok
00:14 04.08.2021.

kako ste poceli sprehati, na kraju budu igrali Serif i Legija u playoffu...polako , jeli dinamo vec izbacio poljake?

VL
Avatar dzambo
dzambo
07:19 04.08.2021.

Gledao sam tu tekmu i C.Z. tesko da ce proci dalje.....ta ekipa cak slabije igra od prosle sezone a puno...puno slabije od one ekipe kad su igral skupinu LP sa Liverpolom......a gosti su cak bili opasniji ...Serif je zabija prvi i to greskom onog golmana koji je rodom iz Knina i koji kod sl.obodnog udarca gostiju pokriva i cak stoji na strani gdje je postavio svoje igrace u zivom zidu pa nije ni bilo cudno sto je popusija skoro po sredini svojih vrata...C.Z je izjednacila velikom greskom gostujuceg golmana koji je slicno ''poletija'' u prazno ka golman Rijeke protiv Dinama.....sve u svemu kako Serif igra i dalje je Dinamo jaci AKO se vec sastane sa njima za ulazak u skupine LP I cak mislim da ce Legija biti nezgodniji protivnik nego ova ekipa Serifa...a ako se kojim ''cudom sastanu C.Z.-Dinamo, Dinamo sigurno prolazi i mogu oniiz BG igrat na galamu domaci ali realno Dinamo je jaci......i ima puno vise kvalitetnijih igraca na dosta pozicija....

VL
ER
EroK
07:14 04.08.2021.

Zvezda remizirala sa Sheriffom, jer se ne želi sramotiti sa Dinamom!

VL
CR
Croissant
01:33 04.08.2021.

Ukoliko Dinamo nakon navijačkih nereda uspije pobijediti Legiju i ne biti izbačen iz daljnjeg natjecanja to jest.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.