Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regionalna liga
Povratak na članak

Crvena zvezda kažnjena sa šest bodova i 5000 eura TV

Utakmica je registrirana s 5:0 za Radnički, Crvena zvezda je kažnjena oduzimanjem šest bodova i novčanom kaznom od 5000 eura, a protiv nje će biti pokrenut i stegovni postupak.

Komentari 2

Avatar rashomonn
rashomonn
08:19 01.02.2016.

E vala neka ste ih kaznili. U Srbiji ni jedan savez ne sme kazniti ni zvezdu ni partizan a muljaju u svim sportovima, drže sudije i novinare u džepu, svi se prave ludi a vođe navijača diluju drogu.

VL
SV
svitilnik
16:15 01.02.2016.

Gospodin Milivoj Bebić je u povjerenstvu za natjecanje privatne tzv. regionalne lige i istodobno član upravnoga odbora Hrvatskoga vaterpolskoga saveza. Kako je to moguće ? Kako je moguće da je ta privatna regionalna liga odnosno vodstvo te lige nadređeno Hrvatskomom vaterpolskom savezu odnosno hrvatskoj ligi, tako i drugim savezima na području bivše države. To mi stvarno nije jasno? Kako je moguće da isti ljudi vode saveze i tu privatnu regionalnu ligu. Gdje mi to živimo ? U jugoslaviji ili Hrvatskoj i kakva je to regionalna liga i tko je to izmislio. Gdje je službeno napisano da je Hrvatska politički djel neke regije. Nadam se uskoro reformama i u sportu. Ovo nije sport, ovo je teška kaljuža, tvrdokorno blato, godinama taloženo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.