Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasizam u Ajaxu

Cruijff Davidsu: U izvršnom si odboru zato što si crnac

'Johan Cruyff, board member of Ajax football team, drives to attend a Council meeting of the football club, in Amsterdam on November 20, 2011. Louis van Gaal will return to Ajax as general manager in
'TOUSSAINT KLUITERS'
22.11.2011.
u 17:16

Alfa i omega amsterdamskog kluba zamjerila je Davidsu što je bio upleten u dovođenje Louisa van Gaala na mjesto direktora kluba.

Legendarni nizozemski nogometaš Johan Cruijff našao se u središtu novog skandala. Nakon što je Louis van Gaal doveden za direktora amsterdamskog Ajaxa, Cruijff je poludio jer je to napravljeno njemu iza leđa, a i godinama ne podnosi Van Gaala. U naletu bijesa nastradao je Edgar Davids, bivši nogometaš Ajaxa i član izvršnog odbora amsterdamskog kluba.

– U izvršnom si odboru samo zato što si crnac! – navodno je Cruijff rekao Davidsu, koji je kumovao dovođenju Van Gaala u Ajax. Sam Davids potvrdio je da je bio žrtva rasističkih uvreda, ali nije želio imenovati tko ga je napao, no Steven ten Have, član IO-a, potvrdio je nizozemskim medijima da je riječ o Cruijffu.

Ključne riječi

Komentara 1

SP
spancro
20:43 22.11.2011.

cruijff je to rekao ali to nije nista rasisticki u ajaxu treba biti i neko iz africki zemalja radi toga sto pomladina postoji vecinom od tamno puti igraca .to je i potvrdio on i davids

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije