Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preklinju ga da ostane

Crouch: Luka, pazi da se iz reprezentacije vratiš u Tottenham!

'Tottenham Hotspur\'s English striker Peter Crouch (L) celebrates the second goal with Welsh defender Gareth Bale (R) during their UEFA Champions League group A match against Inter Milan at White Hart
'GLYN KIRK'
08.08.2011.
u 11:46

Nakon prijateljske utakmice s Athletic Bilbaom, u Tottenhamu su još sigurniji u to da moraju zadržati Luku Modrića

Hrvatski je reprezentativac pokazao što znači njegova nazočnost na terenu, ali i koliko je ušao u srca navijača, koji su mu oprostili koketiranje s Chelseajem.

– Mislim da je bio malo zabrinut kako će ga dočekati, ali dobio je najveće ovacije navijača – istaknuo je Lukin suigrač Peter Crouch za Daily Mail.

Tottenhamov "neboder" također je putem medija nakon utakmice preklinjao Modrića da ostane na White Hart Laneu.

– Sigurno je da bi odlazak, upravo zbog navijača, Luki teško pao. Sad zna da ga publika voli bez obzira na sve i svi u klubu se nadamo da će ostati što duže s nama. Svi želimo da ostane! Odlazi ovaj tjedan u reprezentaciju i svi smo mu rekli: Pazi da se vidimo u četvrtak u klubu – otkrio je Crouchy.

 

Komentara 3

PL
pobočnik liubo
18:07 08.08.2011.

gnu i čudnovati kljunaš

DR
dragogera
13:27 08.08.2011.

ovaj tottenham je stvarno neozbiljan klub,pa oni jos nisu doveli napadaca,a prijelazni rok samo sto nije gotov,sramota

OB
-obrisani-
20:16 08.08.2011.

Pa neka Luki utrostruce placu i siguran sam da nece razmisljati o odlasku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije