Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Po američkom izboru

Cro Cop žrtva u najstrašnijoj sceni u povijesti MMA

Mirko Filipović (1)
Marko Prpić/Pixsell
31.08.2012.
u 20:16

Po američkom portalu bleacherreport.com, Mirko Filipović bio je sudionik najstrašnijeg trenutka u povijesti slobodne borbe (MMA)

Ključne riječi

Komentara 13

VM
vmlinuz
22:18 31.08.2012.

Da je Dražen pismen stavil bi dva zareza pa bi i onaj tko nezna ishod borbe odmah skužil da je CroCop popušil nokaut: "..., a na koncu je nokautom, i to udarcem nogom u glavu, pobijedio Gonzaga." Ovak čitaš i nije ti jasno ko' je koga maznul...

M3
Miške 3
07:07 01.09.2012.

Mirko bi morao imati malo dostojanstva i prestati s tim borbama,prestar je.Njegovo je vrijeme prošlo. Nije siromah. Nešto je i uštedio, a imat će i saborsku mirovinu.

ĆA
ćaćaća
21:48 31.08.2012.

oni koji su to proglasili najstrašnijom scenom mma su stvarno pavijani..na desetke mma borbi je bilo brutalnije i krvavije..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije