Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glory u Los Angelesu

Cro Cop u lipnju protiv Millera ili Cheicka Konga!?

Mirko Filipović
Slavko Midžor/PIXSELL
23.05.2014.
u 22:16

S obojicom se kandidata Cro Cop već borio, s Jarrellom Millerom u Zagrebu (pobjeda na bodove) i s Cheickom Kongom u Londonu (poraz na bodove)

Nakon što su mu otpala dva prethodno planirana suparnika – Pat Berry (zbog doživljenog nokauta) i Sergej Karitonov (zbog infekcije nožnog palca) – čelnici Gloryja u potrazi su za novim protivnikom Mirka Filipovića na priredbi 21. lipnja u Los Angelesu. S obojicom se kandidata Cro Cop već borio, s Jarrellom Millerom u Zagrebu (pobjeda na bodove) i s Cheickom Kongom u Londonu (poraz na bodove).

>>Cro Cop: Nakon prvog nokauta ni majka me nije prepoznala!

Komentara 1

AN
Andreeejjj
19:21 24.05.2014.

Mirkec prestani se boriti, molim te...imaš neko ime, puno novca, obitelj, ma sveeeee. Pobijeiti če te obojica, bojim se teškim KO-em!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije