Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA 31. PROSINCA

Cro Cop: Suzukawa nema šanse protiv mene!

'mirko filipovic cro cop'
''
23.12.2012.
u 21:57

Mirko Filipović se u nedjelju navečer ponovno oglasio na Facebook profilu te je prokomentirao sve aktualne teme vezane uz svoju karijeru.

Od meča protiv Suzukawe, do borbe u Zagrebu u ožujku iduće godine te nagađanja o meču protiv Denisa Stojnića.

Mirko Filipović je iznimno uvjeren da će na Silvestrovo u Japanu stići do nove MMA pobjede.

\"31. prosinca se borim protiv Suzukawe, japanskog prowrestlera koji realno nema prevelike šanse, ali sam borbu shvatio vrlo ozbiljno i odradio odlične pripreme. Japanac je i viši i teži od mene, pa se ništa ne smije prepustiti slučaju. ovo je ipak MMA i ishod nikada nije unaprijed zagarantiran te ga nisam podcijenio. Bori se pred domaćom publikom i dat će sve od sebe da pobijedi.\"

Cro Cop ima popunjen raspored za prvu polovicu 2013. godine.

\"Nakon Zagreba me čeka Brazil u svibnju, MMA borba u organizaciji ROYAL FC. Eto, to je raspored za idućih nekoliko mjeseci, bilo je govora i o mom nastupu u Sarajevu protiv Denisa Stojnića 15.veljače po MMA pravilima, ali to je sve još u fazi pregovora i ništa nije definirano, iako bi to bila jako zanimljiva borba\", smatra Mirko.

Cijeli tekst pročitajte OVDJE.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije