Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rizin

Cro Cop saznao protivnika, borit će se na Staru godinu

Mirko Filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
12.11.2017.
u 18:33

Ovaj meč održat će se na priredbi naziva “Rizin FF 9: World Grand Prix Final Round”

Još prije nekoliko dana saznali smo kako se Mirko Filipović vraća u Rizin odraditi nekoliko borbi, a sada nam je poznato i ime njegovog protivnika za tu prigodu, piš Fight Site.

Riječ je o japanskom veteranu Tsuyoshiju ‘TK’ Kosaki. Legendarni hrvatski borac ući će u ring s 47-godišnjim Kosakom 31. prosinca ove godine.

Iza Kosake je trenutno omjer od 27 pobjeda uz 19 poraza i 2 neodlučena susreta, a najpoznatiji je po tome što je još davne 2000. postao prvi čovjek koji je zaustavio Fedora Emelianenka i to nakon 17 sekundi borbe koju je prekinula posjekotina na ruskom velikanu.

Mirko Filipović
1/6

Kosaka je posljednji put nastupio na Rizinovoj priredbi s kraja prošle godine i tada ga je na turniru zaustavio Kaido Hoovelson, poznatiji kao ‘Baruto’ i borac kojeg je ubrzo nakon toga koljenom u tijelo nokautirao Filipović.

Ovaj meč održat će se na priredbi naziva “Rizin FF 9: World Grand Prix Final Round”, a vijest je, kao i onu o Mirkovom povratku, otkrio čelni čovjek promocije Nobuyuki Sakakibara.

Komentara 3

GV
golub Vaso
00:23 13.11.2017.

final fight part XV

MO
matK.O.
08:03 13.11.2017.

djedice nastupaju..

AR
Artukovic
11:30 13.11.2017.

Sta je taj Rizin neka umirovljenicka borilacka organizacija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije