Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVO U RING

Cro Cop potvrdio: Ipak revanš protiv Ishiija!

'10.03.2012., Arena Zagreb, Zagreb - Borilacki spektakl Cro Cop Final Fight. Mirko Filipovic vs Ray Sefo. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
12.09.2014.
u 16:52

– Potvrđen je meč protiv Ishiija za Novu godinu, prije dva dana sam sve dogovorio. Profesionalac sam i borim se u borbama koje moj poslodavac odredi – a u pitanju je ista meta i isto odstojanje, kod Inokija za Novu godinu. Je li to Ishiijeva želja ili pritisak navijača – ne znam, ali znam da to nije mudra ideja – poručio je Cro Cop

Cro Copa ipak čeka revanš protiv zlatnog japanskog judoke Satoshija Ishiija. Vijest da ćemo na Silvestrovo ove godine gledati ponovljeni susret koji je prekinut zbog Ishiijeve posjekotine stigla je sa službene Filipovićeve stranice mirkofilipovic.com.

Podsjećamo, Cro Cop je na IGF 2 priredbi 23. kolovoza slavio tehničkim nokautom zbog intervencije liječnika koji je procijenio da Ishii ne može nastaviti zbog velike posjekotine na licu. Ona je, doduše, bila izazvana Filipovićevim udarcem (laktom) pa se radi o legitimnom slavlju. No, ljutiti Japanac, nezadovoljan jer mu je prekinut pobjednički niz, izjurio je iz ringa te je ekspresno zatražio revanš. Odluka Inokija da mu to omogući zapravo i ne čudi, ako se zna da je Satoshi Ishii najveća IGF zvijezda koja je u istom ringu svladala i velika imena poput Monsona, De Friesa ili Sylvije.

– Potvrđen je meč protiv Ishiija za Novu godinu, prije dva dana sam sve dogovorio. Profesionalac sam i borim se u borbama koje moj poslodavac odredi – a u pitanju je ista meta i isto odstojanje, kod Inokija za Novu godinu. Je li to Ishiijeva želja ili pritisak navijača – ne znam, ali znam da to nije mudra ideja – poručio je Cro Cop i dodao:

– Respektiram njegov samurajski duh, no mislim da će još gore završiti nego u prvoj borbi jer ću biti potpuno spreman. Ovaj puta ga čeka nokaut, isprobao sam ga i znam što može pa će tako i borba proći bez nervoze uz još manje stresa.

Ipak, Filipović je ustvrdio da poštuje Japanca unatoč činjenici da ga je "odmjerio" i da će mu u drugom dvoboju biti lakše.

– Poštujem ga – mlad je, opasan, gladan pobjede i revanša, ali će ishod biti isti. To je moj stav i bit ću spreman – zaključuje hrvatski borac.

No prije nego što uđe u borilište s našim Filipovićem, Ishiija u studenom čeka dvoboj protiv Rusa Kharitonova. Ne znaju se planovi Cro Copa u razdoblju do dvoboja na Staru godinu.

>> Cro Cop: Osjećam se posebno, kao u vrijeme starog Pridea!

Komentara 1

SE
sestrićna
18:48 12.09.2014.

razočarao me ovaj sdp ljubitelj..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije