Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slobodna borba
Povratak na članak

Cro Cop: Prestajem, nisam više gladan da bih se patio

Mirko Filipović prekidom pobijedio Barryja i najavio kraj karijere.

Komentari 11

Avatar hay
hay
07:57 14.06.2010.

a što će ovaj članak ovdje? ovo huligansko premlaćivanje,gušenja,lomljenja su sport??? o Bože ima li te ?sasvim je svejedno,maltili se oni huligani na tribinama ili ovi u kavezu,ej u kavezu cccc... sport je znači nakoga svjesno osaktiti,premlatiti čovjeka je sport??? bljakkkkkkk kuda ide čovječanstvo,životinjski nagoni su kod pojedinaca iznad ljudskog....fujjjj i još lovu na tome zarađivati ,al neka i ovog divljaka kao i ostale kazna čeka...posljedice stižu za koju godinu pa neka se onda sa štakama i inv. kolicima drhtavih ruku i bezorijentranog pogleda mlate do besvijesti.....prisjest će mu ti milioni sigurno ali i treba,zasluženo je.

VL
DU
duvno
09:37 14.06.2010.

kamokuda tebi nisu ni trebali udarci u glavu,tvoja pamet ostaje daleko od tebe.Da nam je barem malo tvoje pameti da se odmorimo....

VL
BA
Babaroga
14:51 14.06.2010.

A što je tako velikoga Mirko napravio da mu se sada zahvaljujete ? Je li otkrio lijek protiv neke bolesti ili zaustavio rat ? Nije. Bio je još jedan nabildani mačo men koje vidite na svakih 100 metara, po narodnjačkimjačkim klubovima i kao galebove svako ljeto.

VL
OB
-obrisani-
21:26 13.06.2010.

Cestitke Mirko........ipak ti je vrijeme za mirovinu......Ovi mladi sto nadolaze su prave ubojice .Nadam se da nisi zaboravio Gonzagin sut u slepoocicu.......mogao si poginuti......Otvori svoj centar ( ako ga vec nemas) i treniraj mlade

VL
Avatar AztekCro
AztekCro
22:33 13.06.2010.

Mirko je i dalje odličan. Jedini nedostatak je što više nije brz. A brzina je jako bitna za njegov način borbe. Snage ima, obrana mu je dobra ali nedostaje brzine. Da forsira borbu u parteru onda bi se bez problema mogao boriti još par godina. Mirko, drago mi je da si pobijedio. Ja sam od onih vječnih optimista koji bi te voljeli opet viditi u kavezu jer vjerujemo da možeš dobiti. Sretno u daljnjem životu!

VL
TA
tarantinosQ
00:01 14.06.2010.

Mirko nemaš pojma koliko sam sretan i ponosan sa svojih 24 godine što sam te imao prilike gledati svih ovih godina. Što mogu reci jednog dana, i prepricavat mladoj generaciji kada sam te gledao i strepio, vristao od srece i zanijemio od tuge. Kao sto meni govore starije generacije o Muhamedu Aliu kada su se u 4 ujutro budili da ga gledaju, o Maradaoni koji je bio kralj, o Petrovicu, Parlovu i ostalim legendama. Spadas među najvece zato što si to zasluzio i sam si se za sebe izborio. A HRVATI znaju prepoznat junacko srce, zato te svi i vole. Mama mi je plakala kada ti je minotaur polugu izvukao, i to joj je zadnji tvoj mec kojeg je gledala :) Mirko legendo hvala!

VL
OB
-obrisani-
08:26 14.06.2010.

..nije vise gladan....

VL
Avatar dinameze
dinameze
08:54 14.06.2010.

hvala MIRKO za sve što si postigao u svojoj karijeri prvo za sebe a onda i za našu jedinu nam HRVATSKU.vrijeme je za kraj.

VL
ZL
Zlatko72
10:18 14.06.2010.

sta je prije brao zeljezo toliko je bio gladan pa dogi na burek ja placam dole na autobusni kolodvor hhiihhihi

VL
OT
on_the_fly
11:04 14.06.2010.

hvala ti mirko na svemu što si učnio za hrvatsku, sada možeš slobodno reći da si gej

VL
DU
Deleted user
13:50 14.06.2010.

...on the fly...ti si jedan običan kreten.Pretpostavljam debeo,kratkovidan,naravno i glup što je odmah vidljivo.Mirko sve što je postigao u tom sport postigao je sam i ddoslovno je krvavo došao do toga. Nije imao pomoć od nikakvih saveza,komiteta ni HOO nego sve sam i pošteno bez kladionica.A ti se idiote javi meni da organiziramo meč na amaterskoj osnovi pa da vidiš kako je to kada te netko dobro istambura.Mirko,legendo pošto se prestaješ boriti ,bilo bi dobro da malo pomogneš ovog Barrya,jer se vidi da si čovjeku idol,a tako ćeš mu se i nekako odužiti nakon što si mu slomio ruku i nogu i poslao u gips.Ipak smo mi slavonci široke duše.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.