Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upitna i oproštajna borba

Cro Cop potvrdio: Ovo je konačni kraj moje karijere!

Mirko Filipović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
03.01.2017.
u 20:22

- Ovo je definitivno moj zadnji turnir, zadnje veliko natjecanje. Kraj karijere. Eventualno dolazi u obzir oproštajni meč ako saniram koljeno

Mirko Filipović vratio se sinoć iz Japana nakon osvajanja Rizinova Grand Prixa i sjajnih pobjeda u ringu. Već jučer dao je naslutiti da se bliži kraj njegove dugogodišnje karijere koja je bila spektakularna.

- Vrlo lako moguće da je to to, razmislit ću dobro. Nisam siguran da će moje zdravstveno stanje izdržati. Hrskavica je u jako lošem stanju.

Danas je, pak, gostovao u dnevniku Nove TV i potvrdio da je vjerojatno završio svoju karijeru.

- Ovo je definitivno moj zadnji turnir, zadnje veliko natjecanje. Kraj karijere. Eventualno dolazi u obzir oproštajni meč ako saniram koljeno - rekao je Mirko Filipović u Dnevniku Nove TV pa dodao:

- Bit ću pametniji što se tiče koljena, u njemu su potrgani ligamenti, hrskavica je uništena. Ja sam išao jednom tjedno kod doktora, nakon treninga na punktiranje. Ne želim više nikada proći takav pakao. Dao sam svoj maksimum. Znam da sam već prije najavljivao kraj, ali ovo je definitivno. Što se tiče sporta, dao sam svoje.

Komentara 16

SC
sunflower.croatia
20:27 03.01.2017.

Hvala Kralju za sve....

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:56 03.01.2017.

Bravo Mirko i hvala ti na svemu!Sve najbolje!

BO
bozzika
20:55 03.01.2017.

naklon do poda za sva postignuća,čudesan si!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije