Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVOGODIŠNJI IZAZOV Mirko Filipović na Dynamite Fieldu protiv Hong Man Choija

Cro Cop potvrdio borbu s korejskim divom od 218 centimetara

18.12.2008.
u 15:08

Iako je dugoočekivani uzvrat između Mirka Filipovića i Alistaira Overeema na turniru "Dynamite Field" za Staru godinu otkazan, to ne znači da će taj, od Dreama bombastično najavljivan turnir, proteći bez našega najboljeg borca.

Umjesto Overeema divovski Korejac
- Uzbuđen sam što mogu objaviti kako sam prihvatio ponudu Dreama da se borim s Hong Man Choijem. Dogovorili smo sve detalje i ugovor je potpisan. Borba je zakazana - poručio je Mirko.

Bit će ovo druga Cro Copova borba protiv izrazito velikih, pa čak i neobičnih boraca. Nakon Boba Sappa od kojeg je bio lakši čak 70 kilograma, sada ga očekuje divovski Korejac koji se može pohvaliti visinom od 218 centimetara, odnosno, Mirko je od njega niži čak 33 centimetra.

- Moram priznati da sam sretan što sam dobio priliku da se opet borim u ovoj godini. Nije baš bila sretna za mene i nadam se da ću je završiti u nešto uspješnijem tonu. Također, sretan sam što ću se boriti u Japanu na Staru godinu, to je uvijek fantastično iskustvo - kaže Mirko.

Borio bih se i s bengalskim tigrom
U svakom slučaju, očekuje nas pravi borilački spektakl. Samo da ne bude nedozvoljenih udaraca. Neka se oko toga brine Kharitonov, najvjerojatniji Overeemov protivnik. Što se Mirka tiče, njemu je važno samo boriti se.

- Bila je to želja mog poslodavca, a meni je to kao zapovijed. Japanci su izrazili želju da se borim s Choijem, a ja sam na to pristao jer živim od navijača koji to žele vidjeti i ulaznica koji oni kupuju za te priredbe. Choi je iznimno visok i težak borac, samim time i nezgodan, no spreman sam i na taj izazov. Da treba, borio bih se i protiv bengalskog tigra - kaže Mirko.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije