Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNE TRENINGA

Cro Cop otkrio kako se sprema za Emelianenka

Mirko Filipović (1)
Igor Kralj/Pixsell
15.08.2013.
u 08:15

- Kod mene je sve odlično, radujem se okršaju s Emelianenkom, forma je već sad odlična i moram samo paziti da se ne pretreniram - napisao je Cro Cop.

Večernji list nedavno je posjetio najboljeg hrvatskog borca svih vremena Mirka Filipovića u njegovoj ljetnoj rezidenciji u Puli gdje unatoč gotovo nepodnošljivim vrućinama redovno trenira.

Mogli ste vidjeti snimke njegovog treninga, a ukoliko želite trenirati poput svog borilačkog uzora, sad i to možete zahvaljujući najnovijoj Mirkovoj objavi na Facebook profilu.

- Kod mene nema nikakvih posebnih novosti, treniram redovno dva puta na dan i baš se guštam. Nikada mi nije bilo tako lagano trenirati. Ozljede me, hvala Bogu, zaobilaze i ne može bolje. Već tjednima treniram u Puli s Mikeom Benčićem i Stipom \"Šepavim Mravom\" Drvišem - otkrio je Mirko, a onda je i naveo kako je točno izgledao njegov posljednji trening.

- Na zadnjem treningu radili smo sljedeće: 10 čučnjeva,10 sklekova,10 jumping jackova, 6 zgibova i 10 burpisa (sklek pa u čučanj i skok) i tako 15 krugova bez pauze. Pakao. E da, sve to s pancirkom od 20 kila. Točno 17 minuta nam je trebalo za 15 krugova, a onda mala pauza i 6 serija kosog benča. Cijeli trening sa zagrijavanjem je trajao 38 minuta.

- Kod mene je sve odlično, radujem se okršaju s Emelianenkom, forma je već sad odlična i moram samo paziti da se ne pretreniram - napisao je Cro Cop.

>> Ekskluzivno: Evo kako izgleda Cro Copov spartanski trening

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije