Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLOBODNA BORBA

Cro Cop: Oko će biti u redu, putujem u Indianapolis

Mirko Filipović
Željko Lukunić/Pixsell
18.09.2010.
u 13:07

Borba Mirka Filipovića protiv Franka Mira, zakazana za subotu 25. rujna, ipak nije upitna.

Premda se na poznatom domaćem portalu pojavila informacija da je na jučerašnjem treningu Mirku Filipoviću ozbiljno ozlijeđeno oko i da je zbog toga upitan njegov odlazak u SAD, Cro Cop je sinoć najavio svoj nedjeljni put u Indianapolis.

– Dobio sam udarac u oko, no nije ništa strašno. Nije ni prvi ni posljednji takav udarac i neće me spriječiti da otputujem na borbu i da sljedeće subote nastupim protiv Franka Mira.

Ključne riječi

Komentara 1

B5
B.52Kerac
13:30 19.09.2010.

Mirko uz tebe sam 100% bez obzira na rezultat borbe sa Frankom ono sto si ti napravio u borilackom sportu nije a niti hoce napraviti jos dugo dugo niti jedan nas borac...pozdrav iz Požege Slavonija i slavonci su uz tebe....U BOJ U BOJ!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije