Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE NA FFC08

Cro Cop na spektaklu u Zagrebu: Ovo je najbolji fight do sada!

Arena Zagreb, Zagreb - K-1 World Grand Prix Finals, Mirko Filipović (1)
Igor Kralj/Pixsell
22.10.2013.
u 12:31

- Tu sam u Zagrebu i raduje me da ću biti prisutan na eventu koji je prema popisu borbi, čini mi se, najjači do sada - potvrdio je Filipović.

Mirko Filipović će biti poseban gost borilačkog spektakla u Zagrebu FFC08 koji je na rasporedu ovog petka, 25. listopada s početkom u 19:30h.

Cro Cop je, podsjećamo, predvodio prvi Final Fight iz nove serije, koji se održao u ožujku 2012. Naš proslavljeni borac je u meču večeri \"Cro Cop Final Fighta\" sudačkom odlukom svladao velikana iz Novog Zelanda Raya Sefa.

- Planirao sam doći i podržati FFC turnire i ranije, no nekako se dogodilo da sam uvijek bio spriječen. Sada sam tu u Zagrebu i raduje me da ću biti prisutan na eventu koji je prema popisu borbi, čini mi se, najjači do sada - potvrdio je Filipović u izjavi za Fight Site.

Mirka će jednako zanimati vrhunski kick boks mečevi, kao i MMA program s obzirom da jednako uspješno nastupa u obje discipline. Bit će to i povratak Cro Copa na mjesto gdje je prije nešto više od šest mjeseci stigao do najvećeg uspjeha karijere. U produkciji Fight Channela, tamo se naime, održala završnica K-1 WGP-a, a Mirko je u tri dvoboja svladao Millera, Zhuravleva i Londta te se okrunio vrijednim pojasem. Nema sumnje da je Cro Copu Arena ostala u sjajnom sjećanju s obzirom na Cro Cop Final Fight i K-1 WGP Finale.

>> Raritetna snimka: Evo kako je Cro Cop izgubio od BiH borca 1999.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije