Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRKO SPREMAN
Povratak na članak

Cro Cop: Millerova su lupetanja antipropaganda sporta

Presica uoči K1 World Grand Prixa u Zagrebu zbog Badra Harija je kasnila gotovo sat vremena. Hari se u maniri najveće zvijezde morao istuširati nakon dolaska u Zagreb.

Komentari 3

SE
sestrićna
16:35 13.03.2013.

zašto mirko forsira 107-110 kg kad je daleko najbolji bio sa 99-102kg..imao je brzinu agresivnost a kad on napada onda u 90% slučajeva pobjeđuje..sad je striji sporiji a ima i barem 5 kg viška koji ga sputavaju i još dodatno usporavaju..posebno sad kad su borbe po k1 pravilima to mu stvarno nije potrebno--u klinču se borci ne zadržavaju predugu a nema ni partera gdje mu je potrebna i masa--

VL
OB
-obrisani-
19:21 13.03.2013.

Kad jednom kreneš sa kemijom teško je to zaustaviti. Nabio je kilažu i sad je poput starog tenka T-54 kojeg svi prestignu i izbuše.Bio je dobar u svoje vrijeme ali kad čovjek ne zna prestati onda si dozvoli da ga razni anonimusli napucavaju kao vola u kupusu.Takvim osobama je najgore kad im karijera prestaje i onda bi sve dali za još pet min. "slave" pa se dešava da ih nokautiraju razne debeljuce Roy Nelsoni i sl.

VL
SI
siny
22:33 13.03.2013.

tipicni mentalitet, pljujmo na tudje a jos vise na svoje. Umjesto da covjeka podrzavamo i stojimo iza njega mi ga omalozavamo i sve sto je ucinio za promidzbu svoje zemlje. zalosno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.