Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI BORAC

Cro Cop fotografijom demonstrirao vrhunsku formu

Mirko Filipović
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
06.12.2018.
u 23:01

“Ako ste uporni i disciplinirani, posvetite pažnju vašem tijelu i odvojite barem pola sata dnevno za trening i zdrav život. Vratit će vam se višestruko”, poručio je Mirko

Mirko Filipović je poznat po svojoj fenomenalnoj rastezljivosti. Jedna od prvih antologijskih fotografija koja je snimljena prije dvadesetak godina, na samom startu njegove ozbilje karijere, prikazuje upravo Cro Copa “rastegnutog u špagu” između dva kamena stupa u rimskom stilu.

No, Cro Cop u posljednjoj objavi na Instagramu, koja je svjetlo javnosti ugledala točno negdje otprilike kada i informacija da će u veljači debitirati u Bellatoru protiv starog znanca Roya Nelsona, tvrdi da se nije mogao dobro istezati punih šest mjeseci, piše Fightsite.

Razlog je ozljeda, a onda i operacija radi koje je prvotno i otkazao nastup protiv “Big Countryja” u Londonu. Podsjećamo kako su Filipoviću na jednom od posljednjih treninga uoči puta u englesku prijestolnicu puknuli ligamenti koljena zbog čega je nedugo potom podvrgnut operaciji. Ali Cro Cop se mirakulozno vratio u pogon te je u međuvremenu, u japanskom RIZIN-u već odradio povratnički meč protiv Roquea Martineza. Slavio je prekidom već u prvoj rundi.

“Nema boljeg osjećaja nego kada je čovjek zdrav i u formi. Šest punih mjeseci se nisam mogao istezati radi ozljede i operacije. Ali tijelo pamti više od 30 godina svakodnevnih treninga i vrlo brzo se vraća u formu”, stoji u Cro Copovoj poruci na Instagramu koja popunjava fotografiju gdje radi “špagu”.

“Ako ste uporni i disciplinirani, posvetite pažnju vašem tijelu i odvojite barem pola sata dnevno za trening i zdrav život. Vratit će vam se višestruko”, dodaje Mirko svoj savjet.

Veseli nas da ćemo legendarnog borca ponovno gledati u akciji 16. veljače u njegovom Bellatorovom debiju.

Komentara 4

GV
golub Vaso
00:25 07.12.2018.

piknuo se opet

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
02:30 07.12.2018.

Legendo Hrvatska!!!!! Bravo Hrvatino !!!! Koja Sila Hrvatska !!!! Nevjerojatno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije