Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Takva su pravila...

Cro Cop će smjeti Suzukawi gaziti 
po glavi

cro cop (1)
Antonio Bronić/PIXSELL
29.12.2012.
u 19:12

Unatoč kiši, u Japanu se na predstavljanju RFilipovića i Suzukawe okupilo 700tinjak navijača

Nakon dolaska u Japan Mirko Filipović i Igor Jurković krenuli su svako na svoju stranu. Cro Cop će na Staru godinu u ring protiv bivšeg sumo borca Suzukawe, a Jurković će na Grand Slamu organizacije Glory u 1. kolu na Brazilca Andersona Silvu. Cro Cop i drugi sudionici priredbe Inoki Bom Ba Ye predstavljeni su fanovima na jednom od tokijskih trgova. Unatoč kiši, piše fightsite.hr, okupilo se 700 navijača koji su upoznati s time da će se Mirko i Suzukawa boriti po miješanim UFC i Pride pravilima što znači da su dopušteni laktovi u glavu i gaženje suparnika po glavi ako je na podu.

Ključne riječi

Komentara 5

BE
belimo
20:38 29.12.2012.

Jee,a ak bu on bil donji onda budu rekli da to nije humano.....

Avatar gulag
gulag
20:47 29.12.2012.

Da ne bi Mirko došao kući s jednodimenzionalnom glavom....!?

Avatar Darko zg
Darko zg
22:05 29.12.2012.

Jedva čekam Mirkov meč i naravno pobjedu.Sretno legendo do nove pobijede..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije