Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARRY Vjerojatni protivnik

Cro Cop će se 12. lipnja boriti u Vancouveru

Mirko Filipović
Davor Višnjić
Autor
Ante Buškulić
26.02.2010.
u 21:21

Mirko Filipović ipak neće u ring ni u ožujku ni u travnju, nego će iduću borbu u američkom kavezu imati 12. lipnja, i to u Vancouveru.

Ključne riječi

Komentara 4

AN
Andreeejjj
21:31 02.03.2010.

Koji tekstovi....uplasio se uci u ring Mirku??? Pa nije bas neki borac Cro Cop, vec duze vrijeme!!! Njega se bas nitko vise ne boji...pa ni taj veteran Perosch, za kojeg mu je trebalo 9 minuta, hahaha... Ajte, molim vas novinarcici...ne lupajte gluposti vise...

SE
semafori
19:22 27.02.2010.

Nadao sam se brzem mecu. Ali izgleda da moramo cekati dva mjeseca duze. Za Mirka je to mozda i bolje. Ima vise vremena sa treningom da se priblizi vrhu UFC-a. Mislim da je daleko od nivo-a top 5 UFC-a. Nadam se da grijesim ali mislim da prvu rundu nebi prezivio protiv Velaskeza. Ali izgleda Mirko da vjeruje u sebe. Jos jedna ili dvije pobjede od renomiranih boraca bi ga psihicki bacila na onu samouvjerenost iz Pride-a. War Cro Cop

RI
riousa
09:43 09.03.2010.

Moje misljenje je da Cro Cop bez obzira na godine jos moze puno napravit . Meni njegov tempo borbe izgleda isti kao 8 godina ranije znaci nije jos umoran. Kako ko neko u 30 im godinama se osijeca da nemoze vise biti u ringu a neko i u 45 godini moze. Nismo svi isti u ostalom u ringu nije samo snaga vec i pamet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije