Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVORIO STOJNIĆU

Cro Cop: Budalo, skupi hrabrost i dođi. Lova ti ne treba

Arena Zagreb, Zagreb - K-1 World Grand Prix Finals, Mirko Filipović (1)
Igor Kralj/Pixsell
13.09.2013.
u 16:13

"Ako si, sine, toliko odlučan i zbog nekog drugog razloga 'napaljen' na mene, vrata moje dvorane su otvorena. Ponedjeljak, srijeda, petak od 18 sati i ne treba ti nikakva lova. Čuvaj to za stare dane", napisao je Cro Cop.

Najbolji borac BiH Denis Stojnić prije nekoliko dana ponudio je Mirku Filipoviću 50 tisuća dolara za borbu u kojoj će doznati tko je najbolji borac na Balkanu. Cro Cop na rukavicu u lice odgovorio na svojem Facebook-profilu.

"Za jedan od svojih rođendana, 14. ili 15., ne sjećam se točno, moj pokojni otac mi je poklonio dvije knjige ili bolje rečeno knjižice. Jedna je 'Latinske izreke', a druga 'Narodne mudrosti'. Bezbroj puta sam ih pročitao i dan danas ih čuvam. U njima je zaista toliko životnih istina da se svaki čovjek pronađe u mnogima od njih. I ja sam se bezbroj puta našao u njima. Od svih tih mudrosti i izreka, nekako mi se tri od njih najviše provlače kroz život i situacije u kojima se nađem.

Prva je 'od kolijevke pa do groba, najljepše je đačko doba'. Kako godine prolaze, sve sam svjesniji toga. Druga je 'kad bi se pameti prodavale, svatko bi kupio svoju', koju ne treba posebno komentirati, kao ni treću koja me svako malo zapadne, a glasi 'budalu ne treba tražiti – sama se javi'.

Na ovu treću me podsjetio neki dan jedan dečkić željan publiciteta pa me nešto, ničim izazvan, proziva i nudi neku lovu (kao puno je zaradio u karijeri pa se ima). Kao prvo, sine, to je nekulturno, drugo, publicitet i medijska pažnja trebaju se osigurati vlastitim uspjesima i postignućima, a ne prozivanjem ljudi koji s tobom i tvojom karijerom nemaju nikakve veze. Uvijek sam bio profesionalac koji će se, ako me moj poslodavac, odnosno organizacija, tako odluči, boriti s bilo kim, a neka "čaršijska" prepucavanja i prozivanja me ne zanimaju.

Ako si, sine, toliko odlučan i zbog nekog drugog razloga 'napaljen' na mene, vrata moje dvorane su uvijek otvorena. Ponedjeljak, srijeda, petak od 18 sati i ne treba ti nikakva lova. Čuvaj to za stare dane. Znači, ako se odlučiš, uzmi par tableta hrabrina (tablete za hrabrost) i pravac Zagreb.

Samo se bojim da to ne završi kao kad je moj frend Čikica na izlasku iz diskoteke u Županji pokušao razdvojiti neku grupu koja se međusobno potukla, uleti Čikica među njih da ih smiri, a ovi se okrenuli pa svi na njega i odrali ga od batina. I naravno, sljedeći vikend Čikica se sprema da im se krvi napije i juriš u Đakovo. Pitam ja ekipu iz sela pa što je u Đakovo išao, a ovi iz Županje?? Pa da ih slučajno ne bi našao!", napisao je Mirko.

>> Stojnić: Nudim Cro Copu novac da vidimo tko je najjači na Balkanu

>> 'Za meč s Cro Copom nemaš niti rejting niti novac'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije