Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTINSKI BRAND

Ronaldo za jednu objavu na Twitteru dobije 1,7 milijuna kuna!

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
04.09.2015.
u 22:55

Prati ga 37 milijuna obožavatelja i apsolutni je rekorder u svijetu sporta

Cristiano Ronaldo zarađuje mnogo novca zahvaljujući nogometnim sposobnostima, ali veće cifre "vrti" van travnjaka. Marketinški je iznimno isplativ i sponzori ga obasipaju ponudama pa tako za jedan obično promotivni "tweet" na Twitteru dobije 250 tisuća američkih dolara!

To je otprilike 1,7 milijuna kuna. Blizu mu po tome nije ni LeBron James, jedan od najprepoznatljivijih javnih ličnosti u Sjedinjenim Američkim Državama. On za "tweet" zaradi "samo" 140 tisuća dolara ili 950 tisuća kuna.

Kad znamo da jedan "tweet" ima maksimalno 140 znakova, jasno je da se ne pomuči baš previše za taj novac. No to su samo plodovi njegovih uspjeha, do kojih je došao uz godine i godine truda, ali i odricanja. Zato ga na Twitteru i prati 37 milijuna obožavatelja, po čemu je u svijetu sporta apsolutni rekorder.

LeBrona prati 23 milijuna obožavatelja i zato zaradi nešto manje. Sigurno mu ne pada teško, kao ni Ronaldu. Istini za volju, ne održavaju te profile oni sami pa novac ne ide samo njima, ali vjerojatno zarade od tih utipkanih 140 znakova više nego velik dio planeta u cijelom životu.

Ipak, nije mu to pomoglo da odvede svoju reprezentaciju do pobjede protiv Francuske u prijateljskom susretu. Izgubili su u Lisabonu 0:1.

>> Ronaldo će u kući imati vlastiti kip!

Komentara 3

SL
SlovenskiHrvat
23:09 04.09.2015.

Vanja moj tebi je bas dosadno u zivotu pa moras ovakve stvari pisat

LO
lopine
06:50 05.09.2015.

Koji plodovi truda, milju za twet....novinaru ti si panjina teža. Čovjek se samo našao usred industrije koja se vrti oko nogometa i dobiva komadić kolača, inače ko nogometaš je malo bolji od prosjeka. Jednostavno nekom se poklopi i bez truda postane milijunaš, panjino jedna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije