Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nije mu bitna slava'

Cristiano Ronaldo u vezi s ljepoticom iz Srbije!? 'Kliknuli smo, šteta što se češće ne viđamo'

Kristina Perić
Foto: Instagram
1/12
16.10.2016.
u 17:23

- Nažalost, nismo imali puno vremena za druženje, ispričala je Perić.

Prije nešto više od godinu dana svjetski mediji raspisali su se o tome da se Cristiano Ronaldo druži s jednom od najuspješnijih srpskih manekenki - Kristinom Perića, a priča se ovih dana aktualizirala. Lijepa Kristina u razgovoru za Goal.com ispričala je kako je upoznala jednog od najboljih nogometaša današnjice, koji joj je drag prijatelj, a svjetski mediji bruje o tome da između njih ipak ima "nečega".

- Prijatelj mi je rekao da me mora predstaviti Ronaldu jer sam gotovo identična kao Irina Shayk. Odmah sam se kliknula s Ronaldom jer njemu nije bitna slava i novac. Ponašao se kao normalan dečko iz susjedstva, rekla je za Goal.com Kristina Perić i dodala:

- Nažalost, nismo imali puno vremena za druženje, ispričala je Perić.

Vijest o tome da su spomenuta manekenka i nogometaš u vezi prenijeli su brojni španjolski mediji, čak je o tome pisala i talijanska Gazzetta, a svi oni pišu kako Kristina neodoljivo podsjeća na Ronaldovu bivšu.

Komentara 16

BJ
Bjelovar112
18:24 16.10.2016.

poznata mi otpozadi. zrće? nesto mi magla bila

DU
Deleted user
18:58 16.10.2016.

VL jeli vama vazno sto se radi o Ronaldu ili so se spominji srpkinja? I ja pitam gluposti.

ON
onle79
19:37 16.10.2016.

Nije loša......za trkaću kokoš😂😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije